Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Fiesta Tanıtıldı - 3 Kapı Resimleri -

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hemen değer koyalım 4.5 tl'den 111 litre tüketmiş...

Yani buna göre 5.5 litre tüketmiş oluyor...Sanırım bu ortalama bir tüketim..Uzun yol'da mevcut.

Uzun yol + klima + kendisi genelde 100 ün altına pek düşmüyor bir kez aracına binmiştim :kıhkıh:

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 9,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Arkadaş aracıyla 500liralık benzinle 2000km yol yaptığını söylüyor ki çok da ekonomist kullanmamış. Abisinin şirketindeki baz donanımlı F II lere göre yol sesi de daha azmış, çekişinden de memnu

• eline sağlık.. üfff mükemmel olmuş... gündüz ledleri yok ama... hyundai lerdeki sistem geri görüş olayı.. ne zaman üretilecek peki bilgi varmı... tabi türkiyeye gelişi falan..

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Güzel araba ama rakipleri gibi fiyatları çok yüksek; 95Hp Tdci + full paket ile 50.000 sınırını geçiyor. Gerçi tadından da yenmez ya

Yanıtlama zamanı:

Bir de bu aracın içindeki ince işçilik ve sert plastikler sanki F II den iyi, özellikle havalandırma menfezleri ve torpido kapağı vb benim Tango dan daha etli ve güzel bir plastikten.

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:

Arkadaş aracıyla 500liralık benzinle 2000km yol yaptığını söylüyor ki çok da ekonomist kullanmamış.

Abisinin şirketindeki baz donanımlı F II lere göre yol sesi de daha azmış, çekişinden de memnun ancak düşük devirlerdeyken klima zorlayabiliyormuş, şuan eklenen yeni opsiyonlarıyla daha da güzel oldu araç diyor, gerçi bunun bizde biliyoruz..

Ağzından bal damlıyor Tolga'cım, nerdeyse benim Focus'ta LPG ile yaktığım kadar benzin tüketmiş. Çok iyi yani. Yol sesi vs. FII ye göre daha azsa eğer ciddi ciddi düşünebilirim benzinlisini şimdi. Testte aradaki farkı anlarım zaten. Klimada aynı sıkıntıyı FII benzinlimdede yaşıyorum zaten. Hatta daha fazlasını motordan dolayı :D

İyice test edip 2012 fulünden siparişi patlatayımmı yoksa :D

Yanıtlama zamanı:

Bu arkadaşın 2. Fiesta sı; ilk Fiesta sı aniden üzerine gelen bir kamyon yüzünden pert olmuş, arkadaş çok şanslı olmasının yanında aracında stabil kalmasıyla yara almadan kurtulmuştu, kaskodan parasını alıp aynı araçtan aldı düşünmeden :kıhkıh:

Bende önceki kasa 2005 Tdci Fiesta ile 120 km. hızda bi kaza atlatmıştım 4-5 sene önce. Anlatmıştım sanırım eski forumda, aniden önüme çıkan bi araçtan kurtarmak için ani manevra yapınca o hızla yolda yanlamış sonrada refüje çıkmıştım. Araçta ne bi savrulma nede yan yatma olmadı. Lastik patlamıştı sadece.

Yanıtlama zamanı:

Ağzından bal damlıyor Tolga'cım, nerdeyse benim Focus'ta LPG ile yaktığım kadar benzin tüketmiş. Çok iyi yani. Yol sesi vs. FII ye göre daha azsa eğer ciddi ciddi düşünebilirim benzinlisini şimdi. Testte aradaki farkı anlarım zaten. Klimada aynı sıkıntıyı FII benzinlimdede yaşıyorum zaten. Hatta daha fazlasını motordan dolayı :kıhkıh:

İyice test edip 2012 fulünden siparişi patlatayımmı yoksa :D

Birkaç yüz km öteden heyecan sardı :D

Yanıtlama zamanı:

birde turbo motoru olsa hiç düşünmem.. :P ama maalesef 95 lik tatmin etmeyebilir...

Yanıtlama zamanı:

birde turbo motoru olsa hiç düşünmem.. :P ama maalesef 95 lik tatmin etmeyebilir...

Bugün aynı şeyi bende düşündüm, hatta ecoboost niye fiesta'ya koymuyorlar diye yazacaktım. Ecoboost olsaydı bende hiç düşünmezdim sanırım. Ama şimdi düşünerek alabilirim ;)

Yanıtlama zamanı:

Ford un küçük motorları esnek olur denemekte faide var.

Yanıtlama zamanı:

Fiesta kendi segmentinde en modern ve en şık arac "benim gozumde", bide sport paketlisi oldugunda oooofffff off *cok nice cokkkk* :P

Yanıtlama zamanı:

Zaten çok prestijli tasarım ödülleri var :kop:

Yanıtlama zamanı:

Arkadaş tüm forum fiesta aşığıymışda haberimiz yokmuş :P

Birden herkes Fiesta'cı oldu. Doktorum hariç :P

Test edip bakacağum da :kop:

Yanıtlama zamanı:

Yusuuuuuufffffff !!!! :kop:

Focus 2,5 :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.