Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23119 Hemen değer koyalım 4.5 tl'den 111 litre tüketmiş... Yani buna göre 5.5 litre tüketmiş oluyor...Sanırım bu ortalama bir tüketim..Uzun yol'da mevcut. Uzun yol + klima + kendisi genelde 100 ün altına pek düşmüyor bir kez aracına binmiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23123 Bir de bu aracın içindeki ince işçilik ve sert plastikler sanki F II den iyi, özellikle havalandırma menfezleri ve torpido kapağı vb benim Tango dan daha etli ve güzel bir plastikten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl Yazar comment_23124 İyi gözüküyor enazından pek hatırlamasam da..Yalan olur şimdi Mini F3 sayılır da amcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23125 Arkadaş aracıyla 500liralık benzinle 2000km yol yaptığını söylüyor ki çok da ekonomist kullanmamış. Abisinin şirketindeki baz donanımlı F II lere göre yol sesi de daha azmış, çekişinden de memnun ancak düşük devirlerdeyken klima zorlayabiliyormuş, şuan eklenen yeni opsiyonlarıyla daha da güzel oldu araç diyor, gerçi bunun bizde biliyoruz.. Ağzından bal damlıyor Tolga'cım, nerdeyse benim Focus'ta LPG ile yaktığım kadar benzin tüketmiş. Çok iyi yani. Yol sesi vs. FII ye göre daha azsa eğer ciddi ciddi düşünebilirim benzinlisini şimdi. Testte aradaki farkı anlarım zaten. Klimada aynı sıkıntıyı FII benzinlimdede yaşıyorum zaten. Hatta daha fazlasını motordan dolayı İyice test edip 2012 fulünden siparişi patlatayımmı yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23126 Bu arkadaşın 2. Fiesta sı; ilk Fiesta sı aniden üzerine gelen bir kamyon yüzünden pert olmuş, arkadaş çok şanslı olmasının yanında aracında stabil kalmasıyla yara almadan kurtulmuştu, kaskodan parasını alıp aynı araçtan aldı düşünmeden Bende önceki kasa 2005 Tdci Fiesta ile 120 km. hızda bi kaza atlatmıştım 4-5 sene önce. Anlatmıştım sanırım eski forumda, aniden önüme çıkan bi araçtan kurtarmak için ani manevra yapınca o hızla yolda yanlamış sonrada refüje çıkmıştım. Araçta ne bi savrulma nede yan yatma olmadı. Lastik patlamıştı sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23128 Ağzından bal damlıyor Tolga'cım, nerdeyse benim Focus'ta LPG ile yaktığım kadar benzin tüketmiş. Çok iyi yani. Yol sesi vs. FII ye göre daha azsa eğer ciddi ciddi düşünebilirim benzinlisini şimdi. Testte aradaki farkı anlarım zaten. Klimada aynı sıkıntıyı FII benzinlimdede yaşıyorum zaten. Hatta daha fazlasını motordan dolayı İyice test edip 2012 fulünden siparişi patlatayımmı yoksa Birkaç yüz km öteden heyecan sardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23169 birde turbo motoru olsa hiç düşünmem.. ama maalesef 95 lik tatmin etmeyebilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23172 birde turbo motoru olsa hiç düşünmem.. ama maalesef 95 lik tatmin etmeyebilir... Bugün aynı şeyi bende düşündüm, hatta ecoboost niye fiesta'ya koymuyorlar diye yazacaktım. Ecoboost olsaydı bende hiç düşünmezdim sanırım. Ama şimdi düşünerek alabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23197 Ford un küçük motorları esnek olur denemekte faide var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23199 Fiesta kendi segmentinde en modern ve en şık arac "benim gozumde", bide sport paketlisi oldugunda oooofffff off *cok nice cokkkk* Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201114 yıl comment_23205 Zaten çok prestijli tasarım ödülleri var Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201114 yıl comment_23219 Arkadaş tüm forum fiesta aşığıymışda haberimiz yokmuş Birden herkes Fiesta'cı oldu. Doktorum hariç Test edip bakacağum da Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201114 yıl comment_23231 Yusuuuuuufffffff !!!! Focus 2,5 Mahmut 0 km. fiesta, 2.el Focus 2,5 ?? Hangisini alırdın? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın