Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244353 Geçenlerde almış olduğum ürün nihayet elime geçti çok fazla hoşuma gitmedi ama gelmişken taktım almak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye fotoğrafları paylaşıyorum.Renk olarak sarı beyaz ve bu renk vardı fiyatı 16 dolar h11 soket (orjinali de bu şeklilde )arıza lambası da yakmadı.Ayrıca anahtar kılıfı aldım çok güzelmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248596 Abi birde arka stoplar için varmış led li stop acaba nerden temin edilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl Yazar comment_248640 Abi birde arka stoplar için varmış led li stop acaba nerden temin edilebilir. neden bahsettiğini anlamadım profilinde eksiklik var hangi araç için söylüyorsun ampül mü komple led li stop mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248649 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248654 evet bence de inanılmaz rahatsız edici bir görüntü hele gece, bence hiç kullanmayın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl Yazar comment_248657 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur yok abi bu kadar parlak değil fotoğrafta böyle çıktı açıkçası aldığımdan beri normal ampul varken bile ihtiyaç duymadım akşama doğru loş ortamda aklıma gelirse kullanıyorum görüntü amaçlı sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248702 Valla karşıdan bu şekilde bir araç gelse ben iyi dileklerde bulunmam başkaları da kulaklarınızı çınlatıyordur fotoğraftan kaynaklı, sis farındaki bu tip bir ampul göz almaz. halojenden kat kat daha güçsüz aydınlatma olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248736 neden bahsettiğini anlamadım profilinde eksiklik var hangi araç için söylüyorsun ampül mü komple led li stop mu? Profilde eksiklikler varmış hemen düzelttim. Anlatmak istediğimi bir video ile özetlersek; http://www.youtube.com/watch?v=LUpZKajFOKc gibi yapmak istiyorum. Bunları ebay vb yabancı sitelerden bulabiliriz ancak beceremediğimden dolayı sanayide veya gitti g. hepsi b gibi yerlerden temin etmek istedim bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl Yazar comment_248742 Profilde eksiklikler varmış hemen düzelttim. Anlatmak istediğimi bir video ile özetlersek; http://www.youtube.com/watch?v=LUpZKajFOKc gibi yapmak istiyorum. Bunları ebay vb yabancı sitelerden bulabiliriz ancak beceremediğimden dolayı sanayide veya gitti g. hepsi b gibi yerlerden temin etmek istedim bulamadım. led ampullerin bazılarında modül var değişik türlerde fardoktoru.com ve gittigidiyorda led ampül diye ararsan bü tip ampüllerden bulabilirsin ayrıca stop modülü diye de google da ara istediğin gibi bişeyler umarım bulursun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın