Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Spoiler'in Alt Tarafına Extra Park Sensörü Nasıl Olurdu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

dün akşam ön tarafa yanaşırken sensörlerin görüş açısından daha aşağıda kalan bir basamağa güzel bir giriş yaptım ve ön Spoiler'in en alt çıtasında büyük bi çatlak ve Spoiler'i tutan vidanın etrafında kırık oluştu. benim de aklıma böyle birşey geldi. acaba ön spoiler'in en alt kısmına Extra park sensörleri taktırsak nasıl olur acaba? fazlamı abartı olur yada dahamı işlevli olur? sizlerin yorumlarını öğrenmek istedim doğrusu...

Halil İ. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kaldırımlar için süper olur ama yolu da engel olarak görür mü çok aşağıda olduğu için! bilemedim!..

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

ben  her  gün hastanede  kaldırımın dibine park ediyorum hatta  neredeyse sürterek  kaldırımın  üerine  çıkıyor  ve tekerleği kaldırıma sıfırlıyorum ( hastanenin her yerindeki kaldırımlar eşit  boyda ) bu  şekil  parketmeme  rağmen  park sensörlerim  kaldırıma  normal park etme  seviyesini  geçince  ötüyor  benim park ettiğim şekilde ise  seri ötmeye  devam ediyor biraz uzun oldu galiba ama  ben ce sizin sensörelerin  şekli  kaymış  filan olabilir açısından örneklemek istedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bunu ön spoiler alt çıtasında sensör kadar delik açarak yerleştirip sonra ön göğüse kadar kabloyu ulaştırabilirmiyiz acaba? bunun için ford servise bir gitmek gerekir sanırım. acaba otonun bir dünya parçasını sökmek gerekirmi ön göğüs falan, kamera takmak için o kadar dağıtılırmı sizce???

Yanıtlama zamanı:

bunu ön spoiler alt çıtasında sensör kadar delik açarak yerleştirip sonra ön göğüse kadar kabloyu ulaştırabilirmiyiz acaba? bunun için ford servise bir gitmek gerekir sanırım. acaba otonun bir dünya parçasını sökmek gerekirmi ön göğüs falan, kamera takmak için o kadar dağıtılırmı sizce???

hiç gerek yok servisede gitmenizi önermem zaten yok olmaz derler iyi bir oto elektrikci bunu halleder ve konsol sökülmeden halledilebilir  sadece monitörün nereye takılacağını ve öne takılınca çalışma fonksiyonu üzerine kafa yordurmasını sağlayın yeter çünkü bu tür aletler genelde arka için dizayn edilmiş ve geri vitese monte edilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hiç gerek yok servisede gitmenizi önermem zaten yok olmaz derler iyi bir oto elektrikci bunu halleder ve konsol bölmesi sökülmeden halledilebilir sadece monitörün nereye takılacağını ve öne takılınca çalışma fonksiyonu üzerine kafa yordurmasını sağlayın yeter çünkü bu tür aletler genelde arka için dizayn edilmiş ve geri vitese monte edilir.

sıra işinin ehli güvenilir bir oto elektrikçi bulmada... :-)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.