Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242508 dün akşam ön tarafa yanaşırken sensörlerin görüş açısından daha aşağıda kalan bir basamağa güzel bir giriş yaptım ve ön Spoiler'in en alt çıtasında büyük bi çatlak ve Spoiler'i tutan vidanın etrafında kırık oluştu. benim de aklıma böyle birşey geldi. acaba ön spoiler'in en alt kısmına Extra park sensörleri taktırsak nasıl olur acaba? fazlamı abartı olur yada dahamı işlevli olur? sizlerin yorumlarını öğrenmek istedim doğrusu... Mayıs 13, 201412 yıl Halil İ. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242526 kaldırımlar için süper olur ama yolu da engel olarak görür mü çok aşağıda olduğu için! bilemedim!.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242540 http://www.hepsiburada.com/liste/carub-gece-gorus-kameramonitor-0017010/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0017010&categoryId=20024958#Gorseller Bu ürün gibi bir şey her şeyi halleder ama ekranı nasıl kullanırsınız bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242593 Park sensörü olmaz Selçuk beyin dediği gibi yolu görüp sürekli oter. Kamera mantıklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242622 ben her gün hastanede kaldırımın dibine park ediyorum hatta neredeyse sürterek kaldırımın üerine çıkıyor ve tekerleği kaldırıma sıfırlıyorum ( hastanenin her yerindeki kaldırımlar eşit boyda ) bu şekil parketmeme rağmen park sensörlerim kaldırıma normal park etme seviyesini geçince ötüyor benim park ettiğim şekilde ise seri ötmeye devam ediyor biraz uzun oldu galiba ama ben ce sizin sensörelerin şekli kaymış filan olabilir açısından örneklemek istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl Yazar comment_242629 http://www.hepsiburada.com/liste/carub-gece-gorus-kameramonitor-0017010/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0017010&categoryId=20024958#Gorseller Bu ürün gibi bir şey her şeyi halleder ama ekranı nasıl kullanırsınız bilemem bunu ön spoiler alt çıtasında sensör kadar delik açarak yerleştirip sonra ön göğüse kadar kabloyu ulaştırabilirmiyiz acaba? bunun için ford servise bir gitmek gerekir sanırım. acaba otonun bir dünya parçasını sökmek gerekirmi ön göğüs falan, kamera takmak için o kadar dağıtılırmı sizce??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242631 bunu ön spoiler alt çıtasında sensör kadar delik açarak yerleştirip sonra ön göğüse kadar kabloyu ulaştırabilirmiyiz acaba? bunun için ford servise bir gitmek gerekir sanırım. acaba otonun bir dünya parçasını sökmek gerekirmi ön göğüs falan, kamera takmak için o kadar dağıtılırmı sizce??? hiç gerek yok servisede gitmenizi önermem zaten yok olmaz derler iyi bir oto elektrikci bunu halleder ve konsol sökülmeden halledilebilir sadece monitörün nereye takılacağını ve öne takılınca çalışma fonksiyonu üzerine kafa yordurmasını sağlayın yeter çünkü bu tür aletler genelde arka için dizayn edilmiş ve geri vitese monte edilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl Yazar comment_242785 hiç gerek yok servisede gitmenizi önermem zaten yok olmaz derler iyi bir oto elektrikci bunu halleder ve konsol bölmesi sökülmeden halledilebilir sadece monitörün nereye takılacağını ve öne takılınca çalışma fonksiyonu üzerine kafa yordurmasını sağlayın yeter çünkü bu tür aletler genelde arka için dizayn edilmiş ve geri vitese monte edilir. sıra işinin ehli güvenilir bir oto elektrikçi bulmada... :-) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın