Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl comment_242435 Merhaba. Bugün araştırırken gördüm ve hoşuma gitti. Ön konsolun birleştiği yerlere, kapı kollarının uygun yerlerine ve ön taraf ayak uzatma yerlerine bu fitilli ledlerden döşemeyi düşünüyorum. Kısacası titaniumda olan iç mekan aydınlatmasını kafama göre yapacağım. Daha önce yapan var mı içimizde? Mayıs 12, 201412 yıl Hakan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl Yazar comment_242448 sürücü tarafında pek bir şey yok.zaten biliyorsunuz bizim focusların içi biraz pilot kabinini andırıyor.bunların sorun olacağını düşünmüyorum.çok da rahatsız ederse bir anahtar eklenerek açılıp kapatılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl comment_242449 sürücü tarafında pek bir şey yok.zaten biliyorsunuz bizim focusların içi biraz pilot kabinini andırıyor.bunların sorun olacağını düşünmüyorum.çok da rahatsız ederse bir anahtar eklenerek açılıp kapatılabilir. Valla ben olsam uğraşmam böyle şeylerle, renkli ekran gösterge ve multimedya ekranı yapardım. Zevkler renkler bişey diyemiyorum tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl Yazar comment_242457 renkli ekran gösterge ve multimedya ekranı yapardım. Onlar da sırada ama şimdi onlar için durum yok.bunlar ufak dokunuşlar olduğundan pek cep yakmıyor.tamamen duygusal yani. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın