Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3Lerde 95 Oktan Mı 97 Oktanmı Kullanıyorsunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2013 mode focus style powershift aracım var. Kitapçıkta en az 95 oktan benzin kullanın diyor. sizler hangisini kullanıyorsunuz..

Yanıtlama zamanı:

97 oktanda araba sanki fazla yakıyor gibi geldi bana daha iyi gittiği de yok

Yanıtlama zamanı:

Pdk olabilir ismi tam aklima gelmedi .açıklama yaptı eurodizelle normal dizel arasında fark yokmuş sadece telif hakkı diye isim parası aliyorlarmis. Belki benzindede aynı şey geçerli olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Pdk olabilir ismi tam aklima gelmedi .açıklama yaptı eurodizelle normal dizel arasında fark yokmuş sadece telif hakkı diye isim parası aliyorlarmis. Belki benzindede aynı şey geçerli olabilir.

Değil

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

konuyu açtım ama ilk depom sadece 97'ydi. benzin ışığı yanana kadar kullanıp, ondan sonra hep 95 aldım araç 3200 kmde. karıştırmakta sakıncalı diyolar. fyorumlarınızı bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

95 oktan.. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

95 iyidir boşuna kafanızıda aracınızıda karıştırmayın. Satış temsilcimizde 95 oktan gayet iyi ve yeterli demişti aracı teslim ederken. Ayrı bir not ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaç kişiden performanslı veya motoru güçlü bir araç olmadıkça atmosferik 1.6'larda 97 oktanın bir yararı olmadığını duymuştum.

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Amerikada 80 küsür oktanli yakitlar kullaniliyor. Bu arabalar ordada kullaniliyor yani 95 gayet yeterli

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

95 iyidir boşuna kafanızıda aracınızıda karıştırmayın. Satış temsilcimizde 95 oktan gayet iyi ve yeterli demişti aracı teslim ederken. Ayrı bir not ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaç kişiden performanslı veya motoru güçlü bir araç olmadıkça atmosferik 1.6'larda 97 oktanın bir yararı olmadığını duymuştum.

bende aynı şeyleri düşünüyorum. peki bu yakıtları karıştırmak doğrumu.

Yanıtlama zamanı:

bende aynı şeyleri düşünüyorum. peki bu yakıtları karıştırmak doğrumu.

Zararı olacağını sanmam ama doğru mu orasıda tartışılır. Araç için 95 oktan öneriliyorsa 95 oktanla devam etmek en güzeli olur. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.