Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241302 Arkadaslar az once yoldan geldim araci parkettim ama km ve teyp isigi sonmuyor,bilmedigim bir dugmemi var yoksa bu arabalar boylemi cozemedim,aku skinti yaratacak diye korkuyorm.Aracim 2005 c-max Mayıs 6, 201412 yıl Ugur Sayar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241304 bir süre sonra söner. 5 dk kadar bekledim sonmedi eve ciktim konu acmak icin simdi tekrar inip kontrol edeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241308 20 dk olması lazım. Sanirim haklisiniz,simdi indim geldim cd calarin isigi kapanmis ama km yaniyordu.20 dk uzun sure 1,2 dk neysede Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241310 Sanirim haklisiniz,simdi indim geldim cd calarin isigi kapanmis ama km yaniyordu.20 dk uzun sure 1,2 dk neysede km ışığı derken? kırmızı lamba devamlı yanıp söner ama ekranın ışığının kapanması lazım. Far anahtarı sıfır veya otomatikte olmalı, yoksa zaten kapıyı açınca sesle uyarır, ve parklarda yanmaya devam eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl Yazar comment_241323 km ışığı derken? kırmızı lamba devamlı yanıp söner ama ekranın ışığının kapanması lazım. Far anahtarı sıfır veya otomatikte olmalı, yoksa zaten kapıyı açınca sesle uyarır, ve parklarda yanmaya devam eder. Yol bilgisayarinin oldugu kisim gostergelerin ordaki ekran,20 dk sonra inip bakmadim,bu sabah hanim ise giderken belli olacak far ayari sifirdaydi,otomatik far ayarinida cozemedim zira auto gibi bir yazi yok dugmenin ustunde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241361 teyp ve yol bilgisayarını aydınlatan ışıklar yaklaşık 20dk sonra kendiliğinden söner. Normal bir durum hepimizde bu şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241368 Far anahtarı kapalı konumdayken (otomatikte değil) göstergelerin ışığı yanıyor mu sizde de? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl Yazar comment_241381 Far anahtarı kapalı konumdayken (otomatikte değil) göstergelerin ışığı yanıyor mu sizde de? Evet ama gostergeler degil sadece km ekranindaki display yaniyordu. sabah hanim ise giderken bakmis hala yaniyormus.yaptigi sadece kapiyi kumandadan acip bakmak kontak falan acmadi.far 0 konumundaydi otomatik modu nerde bilmiyorum belkide benimkinde yok zira auto gibi birsey yazmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241395 aracı kumanda dan bir kere bile açarsanız iç aydınlatma aktif olunca sönme süresini beklemek zorundasınız. Eğer kontrol etmek istiyorsanız kumandadan hiç açmadan camdan bakın 45-60 dak. arasında km. bölümündeki ışık söner. En azından benim 2009 focus öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl Yazar comment_241410 aracı kumanda dan bir kere bile açarsanız iç aydınlatma aktif olunca sönme süresini beklemek zorundasınız. Eğer kontrol etmek istiyorsanız kumandadan hiç açmadan camdan bakın 45-60 dak. arasında km. bölümündeki ışık söner. En azından benim 2009 focus öyle Bugun tekrar kontrol edecegim,muhtemelen dediginiz gibi ama sure baya iyiymis:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241436 Bende ilk aracı aldığımda kaygılandım ya bu ışık sabaha kadar yanarsa akü boşalır diye, yetkili servis ile görüştüm oradan öğrendim. Sonra sizin gibi kontrol amaçlı 1 saat sonra gittiğimde hiç bir uyarı ışığının yanmadığını gördüm. Hatta bu ışık sabaha kadar yansa bile aküyü bitirmez gücü çok az dediler. Yani sorun edecek bişey olmadığını sonra anlamış oldum aracımı da 2 yıldır kullanıyorum akü ile ilgili bi sıkıntı çıkmadı km. 76.000 de olmasına rağmen gayet iyi marş basıyor kışın dahil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl Yazar comment_241448 Bende ilk aracı aldığımda kaygılandım ya bu ışık sabaha kadar yanarsa akü boşalır diye, yetkili servis ile görüştüm oradan öğrendim. Sonra sizin gibi kontrol amaçlı 1 saat sonra gittiğimde hiç bir uyarı ışığının yanmadığını gördüm. Hatta bu ışık sabaha kadar yansa bile aküyü bitirmez gücü çok az dediler. Yani sorun edecek bişey olmadığını sonra anlamış oldum aracımı da 2 yıldır kullanıyorum akü ile ilgili bi sıkıntı çıkmadı km. 76.000 de olmasına rağmen gayet iyi marş basıyor kışın dahil. Akuden yana pek korkum olmadi zira led ile aydinlatilmis bir sistem 12 voltluk isiklandirma olsa duman ederdi sabaha kadar,neyseki cozduk size ve tum arkadaslara ilgilerinden dolayi tesekkur ediyorm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201412 yıl comment_241452 rica ederim kazasız belasız sürüşler dilerim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın