Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.0 Eb'de Hız Limitörü (Sınırlandırıcı) Var Mı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Limitör açık değil kullanmiyorum. Limitor kapalıyken çalışıyormu bilmiyorum. Iki elim sıkı sıkı direksiyonda el çarpması gibi bi durum yok.

Yanıtlama zamanı:

Limitör açık değil kullanmiyorum. Limitor kapalıyken çalışıyormu bilmiyorum. Iki elim sıkı sıkı direksiyonda el çarpması gibi bi durum yok.

Yukarıda yazdıklarımız seni ikna etmeye yetmedi ise sözün bittiği yerdeyiz.

İleride biri diyecektir ben şimdiden yazayım: "Motorun sağır kardeşim senin"

Yanıtlama zamanı:

Aracınız kaç km de 3000 km de iken aracım 180 geçmiyordu. şimdi oldu 8000 km kullana kullana aracın performansı git gide artıyor. 240 kadar  vurdum ibreyi aracım 1.6  125psi 

Yanıtlama zamanı:

Ben ibreyi hatta elim degmisken komple motoru değişecem 240 az geliyor banada !!!

E-bay'dan sipariş geçtim 330 basacam artık !!!

Önümüzdeki ayda Ingiltere'den sipariş ettiğim kanatlar gelecek oh mis...

Yanıtlama zamanı:

Şaka bir yana bende otoyolda bir kez hafiften denedim 210 a gelince bırakmıştım. Ama aracın isteği o kadar yerindeydi ki bence daha gideri vardı. Yani benim hissettiğime göre gücü yetmiyor çeviremiyor gibi bir durum söz konusu değil. 6 vites olsa doğru çeviremeyebilir. Ama 5. viteste çok fazla olmasa da gösterge hızından bahsediyorum 220 civarını görür diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fatih bey haklısınız bendede aynu durum söz konusu 210 kadar istikrarlı bir şekilde hızlanıyor. 210 da birden kesiliyor sanki engelleyici var. Şu anda 3700 km deyim 50000 km daha yaparsam birdaha denemyi düşünüyorum bakalım ne olacak.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim araba 210 u geçmiyor 95 ps ama motor müthiş bence.Focus 2,5 titanium la 230 görmüştüm 210 da tatmin ediyor beni :)

Burak M. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.