Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Anahtar Algılanmadı Hatası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Oraya sokunca çalışmadı beni anahtar sorununa yönlendiriyor.

Sustalı anahtar kullanılan modellerdeki kapaklı yere sokup bu şekilde calistiriyorum. Aksi durumda calismiyor anahtar pili değiştirildi ancak sorun aynı  

Yanıtlama zamanı:

diğer anahtarda da sorun var mı?

yedek anahtarda problem yok tek seferde alıyor. Şuan kullandığım anahtarda ne gibi bir sorun olabilir ki. Kontakt sprey sıkmak karta bir faydası olur mu acaba.

Yanıtlama zamanı:

Araba titanium değil mi ? (Profiliniz boş)

Sprey ile olacak şey değilki, algılayıcı bozulmuştur, garanti varsa servise gidin, bizlik iş değil bu öyle gözüküyor. 

2012 Tit.X 1.6 EB Malesef garanti yok. 

Yanıtlama zamanı:

yedek anahtarda problem yok tek seferde alıyor. Şuan kullandığım anahtarda ne gibi bir sorun olabilir ki. Kontakt sprey sıkmak karta bir faydası olur mu acaba.

diğer anahtarda sorun olmaması tahmin ettiğim gibi sorunun anahtarda olduğunu gösteriyor ama neresinde olabilir bilmiyorum. Pil derdim ama zaten değiştiğini yazdınız.

Yanıtlama zamanı:
Pili bir kez daha değiştirse. Bazen pilde sorun olabiliyor. Belki bitik pil o da

Pili cihazla olctuk 3v olarak gösteriyor sanırım anahtarda bir problem var. Yedek anahtarda çalışıyor. Anahtarcılar yapabilir mi acaba

Yanıtlama zamanı:

Pili cihazla olctuk 3v olarak gösteriyor sanırım anahtarda bir problem var. Yedek anahtarda çalışıyor. Anahtarcılar yapabilir mi acaba

3v göstermesi yeterli değil ama diğer anahtarı çalıştırması yeterli. gösterin belli olmaz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.