Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324970 Oraya sokunca çalışmadı beni anahtar sorununa yönlendiriyor. Sustalı anahtar kullanılan modellerdeki kapaklı yere sokup bu şekilde calistiriyorum. Aksi durumda calismiyor anahtar pili değiştirildi ancak sorun aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324971 Sustalı anahtar kullanılan modellerdeki kapaklı yere sokup bu şekilde calistiriyorum. Aksi durumda calismiyor anahtar pili değiştirildi ancak sorun aynı diğer anahtarda da sorun var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324972 diğer anahtarda da sorun var mı? yedek anahtarda problem yok tek seferde alıyor. Şuan kullandığım anahtarda ne gibi bir sorun olabilir ki. Kontakt sprey sıkmak karta bir faydası olur mu acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324975 Araba titanium değil mi ? (Profiliniz boş) Sprey ile olacak şey değilki, algılayıcı bozulmuştur, garanti varsa servise gidin, bizlik iş değil bu öyle gözüküyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324977 Araba titanium değil mi ? (Profiliniz boş) Sprey ile olacak şey değilki, algılayıcı bozulmuştur, garanti varsa servise gidin, bizlik iş değil bu öyle gözüküyor. 2012 Tit.X 1.6 EB Malesef garanti yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324980 yedek anahtarda problem yok tek seferde alıyor. Şuan kullandığım anahtarda ne gibi bir sorun olabilir ki. Kontakt sprey sıkmak karta bir faydası olur mu acaba. diğer anahtarda sorun olmaması tahmin ettiğim gibi sorunun anahtarda olduğunu gösteriyor ama neresinde olabilir bilmiyorum. Pil derdim ama zaten değiştiğini yazdınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324981 2012 Tit.X 1.6 EB Malesef garanti yok. Bakımlar yetkili serviste olduysa, garanti bitmiş olsa dahi güzellik yapabilirler bi uğrayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324983 Pili bir kez daha değiştirse. Bazen pilde sorun olabiliyor. Belki bitik pil o da Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201510 yıl comment_325144 Pili bir kez daha değiştirse. Bazen pilde sorun olabiliyor. Belki bitik pil o da Pili cihazla olctuk 3v olarak gösteriyor sanırım anahtarda bir problem var. Yedek anahtarda çalışıyor. Anahtarcılar yapabilir mi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201510 yıl comment_325156 Pili cihazla olctuk 3v olarak gösteriyor sanırım anahtarda bir problem var. Yedek anahtarda çalışıyor. Anahtarcılar yapabilir mi acaba 3v göstermesi yeterli değil ama diğer anahtarı çalıştırması yeterli. gösterin belli olmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın