Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F2 Hızlanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 90 bg benzinli 0-100 hızlanması kaç saniye olduğunu bilen var mı? Hiç biyerde bulamadım

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
imla

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 90 bg benzinli 0-100 hızlanması kaç saniye olduğunu bilen var mı? Hiç biyerde bulamadım

Bulunamaması normal çünkü ya yakıt ya da güç değeri yanlış.

1.6 benzinli 100 PS var, fabrika verisi manüel 11,9, otomatik 13,6 s, 1.6 dizel 90 PS var o da 12,6 s.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pardon, 1.6 benzinli 95 bg dedi arkadaş otomatik ve çok seri olduğunu söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi. Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye

Yanıtlama zamanı:

Pardon, 1.6 benzinli 95 bg dedi arkadaş otomatik ve çok seri olduğunu söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi. Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye

Denemesi bedava, hem de hiç para vermeden :D

Yanıtlama zamanı:

Yine yanlış yazıyorsunuz ya da araç sahibinin haberi yok. Otomatik ise 1.6 100 ps. Hiçbir koşul altında sizi geçecek olması mümkün değil

Yanıtlama zamanı:

Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye

Geçme kalma işini değerlendirirken yarışma koşullarını da değerlendirmek lazım.

Sonuçta Yakuba katılıyorum, aracın aracı geçmesi pratikte mümkün olmaz, ama dramatik bir fark da olmaz.

Ama sürücü sürücüyü geçebilir  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

post-6578-1398961429,1388_thumb.jpg

Tdci 109bg belki fikir verir, üç ayrı denemenin sonucu.

Yanıtlama zamanı:

Doğru benzinli ile dizel arasında fark var arkadaş benzinlininkini sormuş [emoji3]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anahtarına yarışma gibi bi durum yok . Arkadaş bana çok takılıyordu . Clio'dan sonra focusa binince kendini ucuyorum zannetti. Bizim milletimizin 1.0 motorlara hala ön yargıyla yaklaşmasının sebebide var.

Serdal bey başka arkadaşım da bahsettiğiniz tdci 1.6 110 ps lik araç var gerçekten çok seri o arkadaşım söyleseydi kesinlikle ona kafa tutmazdım

Osman Mollaoğlu tarafından düzenlendi
imla

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.