Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cam Kenarındaki Siyah Plastiklerin Renk Atması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cam kenarındaki siyah plastiklerin renklerinin atmasının nedeni yıkamacıların ucuz köpük deterjanlarının haricinde şu yaz aylarında aracın çok fazla güneşe maruz kalması da etkin olabiliyor. Bu yüzden uyguladığım çözüm basit ama etkili. 5 - 10 TL arasında satılan yağ hazneli ayakkabı süngerleri (veya torpido süngeri) ile cam kenarındaki siyah plastiklerin renklerinin atması engellenebiliyor. Bu şekilde hem bu plastiklerin yağ ile beslenerek dayanıklı hem de renklerinin daha parlak kalması sağlanarak daha uzun ömürlü ve güzel görünmeleri sağlanabiliyor. Aşağıdaki fotoğraflarda kendi uygulamalarım mevcut. Herkese de tavsiye ediyorum. :):)

59AO7R.jpgA2ol70.jpg0VP5n8.jpg

Görünüş olarak gayet güzel fakat o süngeri sürdükten sonra yapışan tozları temizlemek daha zor olmuyor mu? Ben geçenlerde iyice bastırarak ıslak bezle sildim ve tertemiz oldu.bence renk atması birazda sürdüğümüz kimyasallardan kaynaklı
Yanıtlama zamanı:

Sonuçta sünger ile sürülen yağ tabakası çok ince olduğundan ve plastik zaten bunu emdiğinden sonrasında hiçbir olumsuz durum oluşturmuyor. Kullanılan diğer kimyasallardan daha basit ve etkili bir çözüm bence.

Yanıtlama zamanı:

Sonuçta sünger ile sürülen yağ tabakası çok ince olduğundan ve plastik zaten bunu emdiğinden sonrasında hiçbir olumsuz durum oluşturmuyor. Kullanılan diğer kimyasallardan daha basit ve etkili bir çözüm bence.

Lastik parlatıcıda iş görebilir sanırsam.
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar günaydın. Bu sorun için çözüm olduğu kanısındayım. 1 aydır deniyorum. Ve gördüğüm kadarıyla alkollü içeriği sayesinde güzel bir sonuç veriyor. Ha zift gibi bir sonuç beklemeyin sadece orj görüntüsünü geri getiriyor. Zamanla parlasın diye sürdüğümüz ürünler sebebiyle zaten siyahlığını kaybediyor lastikler. Bu ürün onları temizliyor. Ha camlarda da güzel bir parlaklık sağlıyor. Fiyatıda çok pahalı. 3-4 tl :)

yvymejy5.jpg

Fotosunuda atıyım değil mi

Yanıtlama zamanı:

arabayı yıkadıktan sonra  beyaz  havluyla aracımı siliyorum...  havlu  cam çitalarının kenarındaki lastiklere değince  kapkara kalıyor  nedir bu  böyle çok can sıkıcı..
aracımı temizlemeciye veriyorum ama temizleyene kadar   aracımın başında duruyorum fırça sürdürmüyorum  süngerle  yıkatıyorum  lastiklerin boyası çıkıyor adeta rengide açılıyor gittikçe.

Yanıtlama zamanı:

Bu renk atması sıkintısına karşı bende komple krom yaptirdim serviste degil s-dizayn dan siparis ettim birebir uyumlu...

Hakan beye katılıyorum.ben de cumartesi yaptırdım.Titanyum paketin çıtasından iyi duruyor.Tavsiye ederim.Yanlız yapıştıran kişiye dikkat edin yamuk yapıştırmasın sökmek zor oluyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.