Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238823 Cam kenarındaki siyah plastiklerin renk atması var.yani yumuşak plastik olan camın hemen altında aRAÇ dışındaki plaastiklerinde parlak siyahlık kayboluyor.griye dönüyor sanki. aynı sorun sizde de var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238825 Üyeliğinizi tamamlayınız lütfen. Profil bilgileriniz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238828 Orhan bey ben şahsen bu tür araçlar gördüm, ama bunun neden olduğunu araştırmak lazım; eğer temizlik malzemeleri veya cila şu bu yani zarar verecek bir malzeme kullanmadan böyle olduysa servise iletiniz, değişim yaparlar. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl comment_238985 Bunun ve zamanla farlardaki sararmalarin nedeni yikamacilarin ve petrollerdeki yikama ile calisan makinalarin kullandigi köpüktür. Eğer aracinizi gercekten seviyor ve korumak istiyorsaniz köpük sıktırmayin. Köpüğün içerisinde bulunan kostik kimyasali etkili bir temizleyicidir fakat kapi lastikleri cam fitillerine zarar verdiği bilinir. Ayrica dikkat edin 2005 model alti çoğu araçta farlari sapsari görürsünüz. Ph degeri yazan cilali sampuan kullanin, yikamaciya dahi verseniz sampuani verip yikama eldiveni veya pelus ile yikamasini söyleyin. Beyazlasmaya baslayan lastikleriniz icin de meguiarsin bir ürünü var onu kullanin ve köpüge girmeyin sıkıntı olmaz bundan sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl Yazar comment_239097 Teşekkürler.. Bu kararma için bir çözüm var mı? Serviste değiştirmek mantıklı mı?Yani iş yapıyım derken başka işlerle açılmasın başıma.. Bulunduğum yerdeki servisteki işçiliğe güvenim az. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201412 yıl comment_240383 ben krom çıtalar taktım o problemi hallettim. gerçekten can sıkıcı olabiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl comment_242384 ben krom çıtalar taktım o problemi hallettim. gerçekten can sıkıcı olabiliyor bende sürekli benzincide aracımı yıkatan biriyim. krom çıta bende düşünüyorum. servistemi yaptırdınız. yoksa dışardamı maliyeti nedir acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201412 yıl comment_242469 Eger isitma imkani iz varsa heat gun ile temkinli bir sekilde isitirsaniz renk normale donebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242507 Bu renk atması sıkintısına karşı bende komple krom yaptirdim serviste degil s-dizayn dan siparis ettim birebir uyumlu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242537 cam çıtası takın. ben çıta taktım. bu siteden aratırsanız bir firma ismi vardı. 100-150 tl gibi bir rakam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201412 yıl comment_243923 bende sürekli benzincide aracımı yıkatan biriyim. krom çıta bende düşünüyorum. servistemi yaptırdınız. yoksa dışardamı maliyeti nedir acaba. Ben krom kapı eşikleriyle birlikte işçilik dahil 135 tl gibi bir fiyata yaptırmıştım. montajı çok basit evde fön makinasından daha profesyonel bir ısıtma imkanım olmadığı için ben, bir aksesuarcıda bu işlemi hallettirmiştim. Bursa'da üretim yapan bir firmanın ürünü ve orjinale çok yakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251691 Cam kenarındaki siyah plastiklerin renklerinin atmasının nedeni yıkamacıların ucuz köpük deterjanlarının haricinde şu yaz aylarında aracın çok fazla güneşe maruz kalması da etkin olabiliyor. Bu yüzden uyguladığım çözüm basit ama etkili. 5 - 10 TL arasında satılan yağ hazneli ayakkabı süngerleri (veya torpido süngeri) ile cam kenarındaki siyah plastiklerin renklerinin atması engellenebiliyor. Bu şekilde hem bu plastiklerin yağ ile beslenerek dayanıklı hem de renklerinin daha parlak kalması sağlanarak daha uzun ömürlü ve güzel görünmeleri sağlanabiliyor. Aşağıdaki fotoğraflarda kendi uygulamalarım mevcut. Herkese de tavsiye ediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın