Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42379 Her fırsatta kullanıyorum, aklıma kazınacak hiçbir artısı yok belki de. Ama gel gör ki bu Civic ler sürekli rüyama giriyor yahu Kolay yiyeceğin araçlar giriyor rüyana tabii, Ecoboost focuslar girmiyormu bakayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42385 Her fırsatta kullanıyorum, aklıma kazınacak hiçbir artısı yok belki de. Ama gel gör ki bu Civic ler sürekli rüyama giriyor yahu Rüya demeyelimde daha çok kabus diyelim biz ona :) Eski kasalar olsa hadi neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42395 Bana o kadarda kötü gelmemeye başladı bu konsol tasarımı. göz alışıyor sanırsam yavaş yavaş yarın sabah iş çıkışı mutluhana gidip bakıcam bi aksilik çıkmazsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42399 Yok yahu sanırım ben bir Honda alacam ama ne alsam onu da bilmiyorum! Az giden çok yakan ve vergi delisi Accord alınmaz, Focus - Astra dan sonra Civic le virajları zorlamak da imkansız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42402 Kolay yiyeceğin araçlar giriyor rüyana tabii, Ecoboost focuslar girmiyormu bakayım Valla bir kez Tdci denk geldi o da arkamdan sola çıkmasından birkaç saniye sonra solda kalakalmasıyla sonuçlandı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42403 CR-Z al CiRoZ fena değil gibi ama fazla füturistik de olunca bazen aşırılık hissi uyandırıyor bende.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42405 Bana o kadarda kötü gelmemeye başladı bu konsol tasarımı. göz alışıyor sanırsam yavaş yavaş yarın sabah iş çıkışı mutluhana gidip bakıcam bi aksilik çıkmazsa Yakup yeni fotoları eklemeden banada çok kötü geliyordu, galerideki fotoları görünce çok ibaresi gitti kötü geliyor şimdi. Canlı görünce ne olur bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42415 Ben iki gün önce gördüm önden hoş, arkası da kötü değil ama biraz havaya bakıyor gibiydi, tuhaf olansa farları yanarken arka stopların yanmıyor oluşuydu. Benim önümden geçtikten sonra anlık olarak farları kapamıştır kimbilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42422 Ben iki gün önce gördüm önden hoş, arkası da kötü değil ama biraz havaya bakıyor gibiydi, tuhaf olansa farları yanarken arka stopların yanmıyor oluşuydu. Benim önümden geçtikten sonra anlık olarak farları kapamıştır kimbilir. Gündüzmü gördün gardaşum, gündüz farları yanıyorsa belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42424 Gündüzmü gördün gardaşum, gündüz farları yanıyorsa belki. Yok akşamdı yanımdan geçerken önler yanıyordu arkalarda tık yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42430 Yok akşamdı yanımdan geçerken önler yanıyordu arkalarda tık yoktu Arka stoplara ampul koymayı unutmuş olmasınlar lansmana yetişsin diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42432 Araka stoplara ampul koymayı unutmuş olmasınlar lansmana yetişsin diye olabilir de çünkü "ulen kim almış hemenden" diye sürücüye baktım hoş bir hatun o da bana bakıyor, bende "çekmeyecem ule bakışlarımı bakalım kim pes edecek" dedim ve bakmaya devam ettim. O da devam etti sonra iyice yaklaşınca her evli erkeğin yapacağı üzere bakışlarımı o çok hoş hatundan çekiverdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42436 olabilir de çünkü "ulen kim almış hemenden" diye sürücüye baktım hoş bir hatun o da bana bakıyor, bende "çekmeyecem ule bakışlarımı bakalım kim pes edecek" dedim ve bakmaya devam ettim. O da devam etti sonra iyice yaklaşınca her evli erkeğin yapacağı üzere bakışlarımı o çok hoş hatundan çekiverdim Eheh bizde yedik tabi :D (bakışlarını çektiğini yani ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201214 yıl comment_42437 Eheh bizde yedik tabi (bakışlarını çektiğini yani ) çekmeseydim önümdeki direğe çarpacaktım uşağum :D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın