Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Menüsü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Çözemediğim bir konu var arkadaşlar,Focus 3 titanium smart araçta menü ye girdiğinde bir tek yokuş kalkış desteği ve sanırım esp yi devre dışı bırakabiliyorsun aracın diğer özellikleri nde oynama yapabilmek için nereye girmek gerekiyor örnek acil fren de yanan flasörler?bilgisi olan varmı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi kullanım klavuzundan pek pişi anlamadım,acaba değişik tuşlara basıp aktive olan bişiler mi var ?

Yanıtlama zamanı:

abi kullanım klavuzundan pek pişi anlamadım,acaba değişik tuşlara basıp aktive olan bişiler mi var ?

Birşey bağlamadan farklı kombine ile tuşlarla kapanıp açılan birşey yok maalesef. Olanlar onlar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Anladım o zaman servise soralım gittiğimizde

Yanıtlama zamanı:

Anladım o zaman servise soralım gittiğimizde

Neyi soracaksınız servise :) onlar da benim dediğimin aynısını söyleyecek.

Siz genel bilgiler kısmında elm başlığı var ona bir bakın birde. Servis bunu söylemez ama hadi yine iyisiniz :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eyw abi allah razı olsun zaten servisi ne zaman arasam getir bi bakalım diyolar :))

Yanıtlama zamanı:

esp devre dışı bırakılamıyor sanırım, öyle bir opsiyon ben bulamadım.

Yanıtlama zamanı:

Benim fazlasıyla emin olamadığım bir konuydu bu,

Eski bi aracımda DSC tuşu vardı. Deaktif ettiğim zaman tabiri caizse yanlıyordu. Aktif haldeyken ise, yanlıyacak gibi olduğunda hemen devreye girip aracı topluyordu.

Bu focus'da çekiş kontrolü deaktif edersem, ve hızlıca viraja girersem, araba sapıttığı anda yine de toplamaya devam edecek mi?

Youtube da izlediğim bir test videosunda, çekiş kontrol deaktif edildiğinde aracı toplamıyordu. Ve en riskli şekilde araç önden kayıyordu.

Anlam kargaşası yaşıyorum resmen. Bu işi yapan ESP değil mi?

Toplayacak, eski araç veya farklı araçlar ile kıyaslamayalım. Ama bu toplamayı sınıra geldiğinde yapıyor hep değil

Focus'da zaten esp off menüsü yok. 

Yanıtlama zamanı:

Çekiş kontrol sistemi devreden çıkarılabiliyor, ESP değil.

Çekiş kontrol sistemi benim aracımda var mı?Bunu nereden öğrenebilirim?

Yanıtlama zamanı:

yakup bey diğer cevabınızdan  linklini okudum tekrar.Önceden de o yazıyı görmüştüm.

Şimdi bu soruyu da oradan cevaplanmış oldu ilginize teşekkürler..

Aracımda otomatik park sistemi var.Yani bu linke göre TCS denilen çekiş kontrol sistemi de varmış.

Tekrar teşekkürler..

Benim gibi TCSyi merak edenler için:) http://www.uzmantv.com/patinaj-engelleme-sistemi-tcs-nedir

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.