Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231101 FOCUS MK 2.5 aracımı sattıktan sonra. led park lambalarımı söküp. yeni aldığım focus mk3 e takarken bir şey keşfettim. http://imageshack.com/a/img822/9923/fqsy.jpg Park ampulü takılırken yanlışlıkla ampulü far kasasının arkasına sallamışım. bendeki led ampul 6 lı olduğundan ve direk karşıyı aydınlattığından çok verimli olmadı ama resimde kırmızı çizili olan yerler bembeyaz oldu. 20 25 ledli park ampulleriyle o kısımların tamamen beyaz olacağını düşünüyorum. Sadece parklar açıkken etkili yanar ama akşam kısa farlar çalıştığında pek farkedileceğini sanmıyorum. Lazım olan malzemeler 20 tl karşılığında alınabilecek 16-20 led li dipsiz park ampulü. Max iş süreside 30 dakika.. Özellkle akşam aracı kumanda ile açınca otomatik yanan parklar sayesinde çok şık duruyor karşıdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201412 yıl comment_237991 FOCUS MK 2.5 aracımı sattıktan sonra. led park lambalarımı söküp. yeni aldığım focus mk3 e takarken bir şey keşfettim. http://imageshack.com/a/img822/9923/fqsy.jpg Park ampulü takılırken yanlışlıkla ampulü far kasasının arkasına sallamışım. bendeki led ampul 6 lı olduğundan ve direk karşıyı aydınlattığından çok verimli olmadı ama resimde kırmızı çizili olan yerler bembeyaz oldu. 20 25 ledli park ampulleriyle o kısımların tamamen beyaz olacağını düşünüyorum. Sadece parklar açıkken etkili yanar ama akşam kısa farlar çalıştığında pek farkedileceğini sanmıyorum. Lazım olan malzemeler 20 tl karşılığında alınabilecek 16-20 led li dipsiz park ampulü. Max iş süreside 30 dakika.. Özellkle akşam aracı kumanda ile açınca otomatik yanan parklar sayesinde çok şık duruyor karşıdan. Arka kısma düşürdüğünüz ampul size sıkıntı çıkarabilir.Far ayarı yapan motor kısımlarına sıkışırsa far ayar larınız çalışmaz.Dikkat ediniz görsellik ararken far dan olmayın yedek parça olarak değiştiremezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290752 Merhabalar aracımın (focus 3 ) park ampullerini değiştirmek istiyorum farları sökmeden değiştirmek mümkün mü sökmeden değiştirenler varsa yazarsa sevinirim Mart 6, 201511 yıl Kadir Mermer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290753 Merhabalar aracımın (focus 3 ) park ampullerini değiştirmek istiyorum farları sökmeden değiştirmek mümkün mü sökmeden değiştirenler varsa yazarsa sevinirim Şu başlığa bakabilirsin, birebir aynı konu elin girerse o araya sökersin girmezse de far sökmesi çok çok kolay. Sen a konumuna yöneleceksin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290754 Şu başlığa bakabilirsin, birebir aynı konu elin girerse o araya sökersin girmezse de far sökmesi çok çok kolay. Sen a konumuna yöneleceksin. İnşallah sökmeden halledebilirim eğer sökersem farları tekrar taktıktan sonra far ayarlarında problem yaşamaktan korkuyorum aslında . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290762 İnşallah sökmeden halledebilirim eğer sökersem farları tekrar taktıktan sonra far ayarlarında problem yaşamaktan korkuyorum aslında . Bende de bu korku var çünkü bir kere servis farlarimi söküp takmıştı başka birşey için farlar uzayi aydınlatıyordu Şuan ayarı çok güzel bozmak istemiyorum. Bende de beyaz uzun farları var ama kaldi öyle takamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290766 Bende de bu korku var çünkü bir kere servis farlarimi söküp takmıştı başka birşey için farlar uzayi aydınlatıyordu Şuan ayarı çok güzel bozmak istemiyorum. Bende de beyaz uzun farları var ama kaldi öyle takamadim ben iki kere soktum taktım hiçbir sorun yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290769 Oturursa sorun olmaz. 100 kere söküp takmışımdır heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290771 ben iki kere soktum taktım hiçbir sorun yaşamadım Oturursa sorun olmaz. 100 kere söküp takmışımdır heralde Ben napar eder kesin birini yukari falan bakicak şekilde takarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290774 Park ampullerini söktüm taktım bi zorluğu yok dikkatli yaparsam yeni ampullerimi alınca farları sökmeden değiştiririm diye düşünüyorum eğer bi sorun çıkarsada servisin yolunu tutarız [emoji3] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın