Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231103 Sonuç olarak bence ford aydınlatmaya çok önem vermemiş. hani olsunda orta sınıfı olsun demiş. özellikle kapı kolu altı ledler. tane tane yerine buzlu şekilde olsa daha muazzam olabilirdi. maliyetler tabiki önemli. Karşılaştırdığımız lüks otomobillerde bu tarz şeylerden kaçmıyor. Bütün focus severlerin istediği gibi bir focus modeli sürülse piyasaya eminim 80 90 bin fiyatı olur o paraya da ne 3.20 ler var.. gidip bakmazsın bile ford'a. Bu şekilde Murat. Direksiyonu sola cevirdimde cektim ic tarafta yanan sari viraj lambasi. Umarim aklinda soru kalmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl Yazar comment_231104 Bu şekilde Murat. Direksiyonu sola cevirdimde cektim ic tarafta yanan sari viraj lambasi. Umarim aklinda soru kalmaz Teşekkürler sabri maşallahı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231111 Zamanı gelince hepsini yapar firmalar.. Daha iyisi Daha iyisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231117 zellikle kapı kolu altı ledler. tane tane yerine buzlu şekilde olsa daha muazzam olabilirdi. kapı kolundaki ledler tane tane değil ki, plastiği öyle sadece, arkasında bir tane led var, tavanda öyle. sadece ayaktakiler farklı onlarda tek led Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl Yazar comment_231123 Şerit led gibi duruyor nihayetinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231162 Şerit led gibi duruyor nihayetinde Ancak bunun sebebi maliyet vs değil. Vardır bir sebebi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl Yazar comment_231178 Ancak bunun sebebi maliyet vs değil. Vardır bir sebebi Belkide vardır bir sebebi bunu mühendisleri bilir kimse bilemez fakat Ford maliyetleri çok zorlamadan, müşterilerinin de cebini fazla yakmadan, gerek konfor gerekse görünüş olarak modern kalmak zorunda. c segmentinde ki diğer rakiplerine göre satış fiyatları makul karşılanacak seviyede bir otomobil. Bu nedenlede bazı yerlerde maliyetten kaçıyor. söz konusu aydınlatma'da (pleksiglas) denilen malzeme kullanılmış olsaydı, belki küçücük bir parça ama binlerce araca takılacağı için ortaya çıkacak maliyet ford un zararına diye düşünüyorum ben. farklı bir plastik kullanılarak o hissi yaşattıramasada görsellik olarak bir şey katmışlar. Hiç olmasa dahamı iyiydi diyecek olursak tabiki değil. o kadar para veriyoruz hakkımız Örneğin focus mk2 trend ve mk2.5 titanium kullandım 1 er yıl. ön kapıların kolumuzu koyduğumuz yer değilde camla bitişen kesimleri kaucuk bir malzemeydi. yani yumuşak. MK3 trend de ise sert plastik olarak kullanmışlar o bölümü. Göze hitap ediyor fakat dokunduğumuzda ucuzluk hissi veriyor.. Bu durum mesela beni şu yönde etkiledi. eskiye nazaran sanki daha ucuz maliyetli bir arabaya biniyormuşsun gibi. Ama yinede ford dan vazgeçmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201412 yıl comment_231184 Belkide vardır bir sebebi bunu mühendisleri bilir kimse bilemez fakat Ford maliyetleri çok zorlamadan, müşterilerinin de cebini fazla yakmadan, gerek konfor gerekse görünüş olarak modern kalmak zorunda. c segmentinde ki diğer rakiplerine göre satış fiyatları makul karşılanacak seviyede bir otomobil. Bu nedenlede bazı yerlerde maliyetten kaçıyor. söz konusu aydınlatma'da (pleksiglas) denilen malzeme kullanılmış olsaydı, belki küçücük bir parça ama binlerce araca takılacağı için ortaya çıkacak maliyet ford un zararına diye düşünüyorum ben. farklı bir plastik kullanılarak o hissi yaşattıramasada görsellik olarak bir şey katmışlar. Hiç olmasa dahamı iyiydi diyecek olursak tabiki değil. o kadar para veriyoruz hakkımız Örneğin focus mk2 trend ve mk2.5 titanium kullandım 1 er yıl. ön kapıların kolumuzu koyduğumuz yer değilde camla bitişen kesimleri kaucuk bir malzemeydi. yani yumuşak. MK3 trend de ise sert plastik olarak kullanmışlar o bölümü. Göze hitap ediyor fakat dokunduğumuzda ucuzluk hissi veriyor.. Bu durum mesela beni şu yönde etkiledi. eskiye nazaran sanki daha ucuz maliyetli bir arabaya biniyormuşsun gibi. Ama yinede ford dan vazgeçmedim Bunların yeri burası değil ama sektör bu kadar basit değil. Bunlar için üst donanım almak zorundasınız. Titanium vb gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın