Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yolcu Koltuk Arkası Için Tavsiye

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşalar çocuklu olanlar beni daha iyi anlar.Çocuk oto koltuğunda otururken ön yolcu koltuk arkasını ayaklarıyla sürekli dürttüğü için toz içerisinde.Koltuklara kılıf taktırmak istemiyorum.Korumak için ne yaptırmalıyım yada hazır bildiğiniz ürün var mı? Saygılarımla

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ayakkabısını çıkartıyorum abi kesin çözüm

• Ali Fatih Dursun
    Ali Fatih Dursun

Sert bir bakış atılacak, sonra çocuk alışacak

• Doğan daha iyi günlerin bunlar deyip gözünü korkutmak istemiyorum ama buna çare yok, çocuklar büyüyene kadar arka tarafı görmezden geleceksin...biraz daha büyüyünce daha içecek ve zor çıkan çikolata o

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşalar çocuklu olanlar beni daha iyi anlar.Çocuk oto koltuğunda otururken ön yolcu koltuk arkasını ayaklarıyla sürekli dürttüğü için toz içerisinde.Koltuklara kılıf taktırmak istemiyorum.Korumak için ne yaptırmalıyım yada hazır bildiğiniz ürün var mı? Saygılarımla

Ayakkabısını çıkartıyorum abi kesin çözüm :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ayakkabısını çıkartıyorum abi kesin çözüm :)

Koltuk arkası organizer var faydası yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sert bir bakış atılacak, sonra çocuk alışacak :D

En güzeli arabaya almamak .Binsin toplu taşımaya. Büyüseydi yan koltuğa alırdım annesi arkaya geçsin. Aramızda kalsın söylemeyin ha merdanenin tadı damağımda kaldı.

Şöyle bir ürün buldum baya bir alanı kaplıyor. Aynı sorun yaşayanlar için çözüm olabilir. Masa olması da gayet iyi bir özellik.

http://www.hepsiburada.com/liste/btcar-koltuk-arkasi-bilgisayar-cantasi-5432000/productDetails.aspx?productId=otbtc00251&categoryId=20024978#Gorseller

Yanıtlama zamanı:

Bazı arabalarda atlet gibi bir şey geçirildiğini görüyorum, krem renkli falan oluyor, o olabilir belki.

Yanıtlama zamanı:

http://www.bitenekadar.com/automix-oto-koltuk-koruyucu-atlet-tekli-bej-39536-firsat-urun?catid=1-5-126-1

böyle bir ürün var eğer çok sıkıntı oluyorsa arkalı önlü iki tane birden takarsınız süper olur. ben de almayı düşünüyorum, halı sahadan eve gelmediğimiz için leş gibi terli terli sırılsıklam binmek istemiyorum sürekli, o yüzden bundan alıp en azından maça giderken tak çıkar yapacam. :)

farklı renkleri de var..

http://www.bitenekadar.com/automix-oto-koltuk-koruyucu-atlet-tekli-siyah-39535-firsat-urun?catid=1-5-126-1

http://www.bitenekadar.com/automix-oto-koltuk-koruyucu-atlet-tekli-fume-39537-firsat-urun?catid=1-5-126-1

Halil İ. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ter için en iyisi serviste kullanılan o naylon koruyucu :) Buna ter sinerse daha kötü olmasın :)

Yanıtlama zamanı:

Ter için en iyisi serviste kullanılan o naylon koruyucu :) Buna ter sinerse daha kötü olmasın :)

:D

yaa işte bunu maçtan maça takıp çıkartırım, maç malzemelerim ile birlikte yıkanır arada bir.

Mantıklı gerektiğinde çıkarıp yıkanmalı

http://www.bitenekadar.com/automix-oto-koltuk-arkasi-koruma-kilifi-39385-firsat-urun?catid=1-5-126-1

bir de böyle bir ürün var...

Halil İ. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Doğan daha iyi günlerin bunlar deyip gözünü korkutmak istemiyorum ama buna çare yok, çocuklar büyüyene kadar arka tarafı görmezden geleceksin...biraz daha büyüyünce daha içecek ve zor çıkan çikolata olacak o koltuklar nerden mi biliyorum, şu an hadi baba arabayı ver artık ben kullanacağım diyen bir oğlum var:):))

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

He he arabada yiyecek içecek yasak kesin kural koyduk biz. Hem arabamı vermem gitsin kendi alsın arabasını sıpam. 8 yaşında neyseki çok batırmıyo amcası koltuğada çözüm bulunca sorunumuz bitiyo

Yanıtlama zamanı:

He he arabada yiyecek içecek yasak kesin kural koyduk biz. Hem arabamı vermem gitsin kendi alsın arabasını sıpam. 8 yaşında neyseki çok batırmıyo amcası koltuğada çözüm bulunca sorunumuz bitiyo

Allah bağışlasın... Doğan yaşı büyüdükte yasakları takmıyorlar:) Biz dede yasaktı,ama koltuk arka cebinde neler buluyordum bilemezsin..(sakızdan tut, kalem açacağından çık) tabii olay şimdi büyüdü seneye ehliyet alacağım iyi kullanmam gerek diyor...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Allah bağışlasın... Doğan yaşı büyüdükte yasakları takmıyorlar:) Biz dede yasaktı,ama koltuk arka cebinde neler buluyordum bilemezsin..(sakızdan tut, kalem açacağından çık) tabii olay şimdi büyüdü seneye ehliyet alacağım iyi kullanmam gerek diyor...

Desene abi bize bir üye daha geliyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.