Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yolcu Koltuk Arkası Için Tavsiye

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  http://www.hepsiburada.com/liste/herma-cirt-cirt-19mm-siyah/productDetails.aspx?productId=ofishrm15005&categoryId=60000534 Bu ürünüde havuzlu paspası olan arkadaşlar bilir azda olsa kayma yapıyor.Yapışkanlı cırt işe yarar diye aldım.Deneyelim bakalım.

Bu yapışkanlı cırtları kullandın mı hocam, sitede yapışkanlı olduğu yazmıyor, işe yaradıysa ben de alacağım.

Ali Fatih Dursun tarafından düzenlendi

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Ayakkabısını çıkartıyorum abi kesin çözüm

• Ali Fatih Dursun
    Ali Fatih Dursun

Sert bir bakış atılacak, sonra çocuk alışacak

• Doğan daha iyi günlerin bunlar deyip gözünü korkutmak istemiyorum ama buna çare yok, çocuklar büyüyene kadar arka tarafı görmezden geleceksin...biraz daha büyüyünce daha içecek ve zor çıkan çikolata o

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu yapışkanlı cırtları kullandın mı hocam, sitede yapışkanlı olduğu yazmıyor, işe yaradıysa ben de alacağım.

Sen sormasan ben unutmuştum. Az evvel sert olan kısmını paspasa yapıştırdım 6 tanesini birden. Gayet iyi tuttu. Uzun sürede bakalım nolcak hemen atcakmı
Yanıtlama zamanı:

Sen sormasan ben unutmuştum. Az evvel sert olan kısmını paspasa yapıştırdım 6 tanesini birden. Gayet iyi tuttu. Uzun sürede bakalım nolcak hemen atcakmı

Oto yıkamacılar paspası da yıkıyor ve ters çevirip fırçalıyor, çıkarsa o zaman çıkar, iyiyse ben de alırım bir süre sonra.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oto yıkamacılar paspası da yıkıyor ve ters çevirip fırçalıyor, çıkarsa o zaman çıkar, iyiyse ben de alırım bir süre sonra.

Yok arabayı ben yıkıyorum.Son yıkamaya verdiğimde kaput filmini parçaladılar.Ya güzel bir çözüm üretiriz aslında biraz beyin fırtınası yapalım.

Yanıtlama zamanı:

Cırtların son hali nasıl güzel mi abi, ben de alacağım haber bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cırtların son hali nasıl güzel mi abi, ben de alacağım haber bekliyorum.

Cırtların yapışkan özelliği yazda geliyo bozulacak. Şuanda atıyor. Cem abi demişti terzide biraz daha büyük parça diktirelim en iyi çözüm bu olacak gibi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.