Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl comment_232818 http://www.hepsiburada.com/liste/herma-cirt-cirt-19mm-siyah/productDetails.aspx?productId=ofishrm15005&categoryId=60000534 Bu ürünüde havuzlu paspası olan arkadaşlar bilir azda olsa kayma yapıyor.Yapışkanlı cırt işe yarar diye aldım.Deneyelim bakalım. Bu yapışkanlı cırtları kullandın mı hocam, sitede yapışkanlı olduğu yazmıyor, işe yaradıysa ben de alacağım. Mart 30, 201412 yıl Ali Fatih Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201412 yıl Yazar comment_232909 Bu yapışkanlı cırtları kullandın mı hocam, sitede yapışkanlı olduğu yazmıyor, işe yaradıysa ben de alacağım. Sen sormasan ben unutmuştum. Az evvel sert olan kısmını paspasa yapıştırdım 6 tanesini birden. Gayet iyi tuttu. Uzun sürede bakalım nolcak hemen atcakmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl comment_233401 Sen sormasan ben unutmuştum. Az evvel sert olan kısmını paspasa yapıştırdım 6 tanesini birden. Gayet iyi tuttu. Uzun sürede bakalım nolcak hemen atcakmı Oto yıkamacılar paspası da yıkıyor ve ters çevirip fırçalıyor, çıkarsa o zaman çıkar, iyiyse ben de alırım bir süre sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201412 yıl Yazar comment_233402 Oto yıkamacılar paspası da yıkıyor ve ters çevirip fırçalıyor, çıkarsa o zaman çıkar, iyiyse ben de alırım bir süre sonra. Yok arabayı ben yıkıyorum.Son yıkamaya verdiğimde kaput filmini parçaladılar.Ya güzel bir çözüm üretiriz aslında biraz beyin fırtınası yapalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201412 yıl comment_234879 Cırtların son hali nasıl güzel mi abi, ben de alacağım haber bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201412 yıl Yazar comment_234887 Cırtların son hali nasıl güzel mi abi, ben de alacağım haber bekliyorum. Cırtların yapışkan özelliği yazda geliyo bozulacak. Şuanda atıyor. Cem abi demişti terzide biraz daha büyük parça diktirelim en iyi çözüm bu olacak gibi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın