Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İphone 5S Ön Cam Oynaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2-3 hafta önce almış olduğum Uzay grisi iphone 5s'imin ekranı bastırdığımda çıt çıt diyerek oynuyor... Oyun oynarken şimdi farkettim :( Sorun nedendir ? servise göndermeyi düşünüyorum kullanıcı hatası değil... 1 kere bile yere düşmedi :( yardım rica ediyorum

Cihazım eğilmiş... :S düz bi yere koyup ucundan bastırdığımda oynuyor :(

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 34,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ömer Osman Özün
    Ömer Osman Özün

Merhaba,   Bilmiyorum garanti servisini ancak 2 çeşit satılan var.   1. İthalat 2. Distribütör   Eğer 2. seçenek ise Apple store yada TELESERVİCE gönderdiğinde değişim yapacaktır. Garanti belge

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Serdar sen hiç uyumuyorsun galiba hep uyanıksın

• Burak Çınar
    Burak Çınar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Turkcell platinium'u aradım. Yarın gelip alacaklarını söyediler. Batarya aşırı ısınınca olabiliyormuş. :( Yakup ilk günden beri orjinal cover'ı ile kullandım ve pantolon cebine koymam bile :( Cekette yada elimdedir. Çok moralim bozuldu yahu :(

Yanıtlama zamanı:

Turkcell platinium'u aradım. Yarın gelip alacaklarını söyediler. Batarya aşırı ısınınca olabiliyormuş. :( Yakup ilk günden beri orjinal cover'ı ile kullandım ve pantolon cebine koymam bile :( Cekette yada elimdedir. Çok moralim bozuldu yahu :(

Turkcell palavrasına inanma. Bende kılıf ile sürekli kullanıyorum. Böyle ısınarak yamulduğu nerede görülmüş. Neyse yapılır birşey sanırım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Turkcell palavrasına inanma. Bende kılıf ile sürekli kullanıyorum. Böyle ısınarak yamulduğu nerede görülmüş. Neyse yapılır birşey sanırım.

Umarım :( 4S vallahi taş gibiydi :)

Yanıtlama zamanı:

Umarım :( 4S vallahi taş gibiydi :)

Ben hepsini kullandım :D Hiçbiri bozulmadı kırılmadı yamulmadı. Hepsi sağlam, biraz dikkat etmeyince hepsi çürük..Hepsinin zayıf noktası var.

Hem hafif, hem estetik, hem kullanışlılık istersen bunlara dikkat edeceksin (genel)

Yanıtlama zamanı:

Sen dua et U olmamış abi :) 4S maşallah taş hala kullanıyorum gram yamulması yok. Üstüne mi oturmadım, koltuklardan mı uçmadı. Çok çekti çok :)

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Bilmiyorum garanti servisini ancak 2 çeşit satılan var.

1. İthalat

2. Distribütör

Eğer 2. seçenek ise Apple store yada TELESERVİCE gönderdiğinde değişim yapacaktır. Garanti belgesini paylaşır isen yardımcı olabilirim.

1 yılı geçmedi ise daha da hızlı yardımcı olabilirim gönderirsin bana her türlü yardımcı olabilirim.

Saygılarımla.

Site açıklaması yapmak istemedim ancak büyük firmalardan birindeyim servis iade değişim bölümündeyim.

Yardımcı olurum her türlü yeter ki arkadaşlık baki olsun.

Profil den  nerede çalıştığımı göre bilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün sabahtan elimle götürdüm ve 10 dakikada sonuçlandı :) Sonuç değişim :)

Burak Çınar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Demiştik :D en iyi biz biliriz . Kıhkıh :)

Devamlı yamulcak mı bu telefon :D :D Sayın admin :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.