Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225981 Merhaba arkadaşlar F3 trend x aracıma koltuğun yanından çıkan geniş biçimli kolçak yaptırdım.Gayet sağlam ve kullanışlı oldu.Ancak kolçağı yaptırdığım döşemeci de koltuklara uygun renkte kumaş veya deri bulamadık.Bende geçici olarak bej renkli deri benzeri bir kumaşla kaplattırdım.Şimdi ise kolçağın döşemesini orjinal trend x koltuk kumaşıyla kaplattırmak istiyorum.Bu kumaşı nereden bulabilirim acaba servisten temin edebilir miyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225984 Bir ihtimal çıkmacılarda kazalı araçların koltuklarından alınabilir tabi bunada insaflı bir çıkmacı bulmak gerek,kumaş için komple koltuğu satmaya kalkmayan.. Pek mantıklı gelmedi ama aklıma bu geldi sadece. Servisin bu işlemi yapacağını hiç sanmıyorum,onlarda olsa olsa komple koltuk yada koltuk kumaşı vardır değişim için. Onlarada yüksek meblağlar isterler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225997 Üretim yapılan yerde vardır Ayrıca aynı renk olmasa da ters renk olabilir, göğüs ya da tavan rengi olabilir, siyah olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_226004 Üretim yapılan yerde vardır Ayrıca aynı renk olmasa da ters renk olabilir, göğüs ya da tavan rengi olabilir, siyah olabilir. Evet orjinal koltuk rengi olması şart değil sadece içeride sırıtmayacak şekilde olması yeterli.Zaten bulamazsam siyah koltuk kılıfları yapımında kullanılan dokulu kumaşlardan bir döşeme yaptıracağım .Ama yinede orjinal kumaş bulmak bu kadar zor olmamalı neticede insanlar koltuk kılıfını bile orjinal kumaş renginde yaptırmak ister, gayette talep olur bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226007 Sorunuzun cevabı hakkında bir bilgim yok ancak kolçağınızın resimlerini paylaşırsanız memnun oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_226012 Sorunuzun cevabı hakkında bir bilgim yok ancak kolçağınızın resimlerini paylaşırsanız memnun oluruz. En kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağım forumda çok konuşuldu bu konu yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226019 servislerde koltuklarını orijinal kılıfı vardır.ben değiştirirken görmüştüm.ama fiyatı uçuk olabilir. Mart 11, 201412 yıl Turgut Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226030 Oto döşeme kumaşı satan,dükkanlar vardır,genelde sanayi içi ve yakınlarında olur.istediğiniz yada yakın bir renk (desen)de bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226078 bence de özellikle koltuk kumaşı aramanıza gerek yok. Hem bulmanız zor olur hem de pahalı olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın