Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Trend X Koltuk Kumaşı Nereden Bulabiliriz ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar F3 trend x aracıma koltuğun yanından çıkan geniş biçimli kolçak yaptırdım.Gayet sağlam ve kullanışlı oldu.Ancak kolçağı yaptırdığım döşemeci de koltuklara uygun renkte kumaş veya deri bulamadık.Bende geçici olarak bej renkli deri benzeri bir kumaşla kaplattırdım.Şimdi ise kolçağın döşemesini orjinal trend x koltuk kumaşıyla kaplattırmak istiyorum.Bu kumaşı nereden bulabilirim acaba servisten temin edebilir miyim ? 

Yanıtlama zamanı:

Bir ihtimal çıkmacılarda kazalı araçların koltuklarından alınabilir tabi bunada insaflı bir çıkmacı bulmak gerek,kumaş için komple koltuğu satmaya kalkmayan.. Pek mantıklı gelmedi ama aklıma bu geldi sadece. Servisin bu işlemi yapacağını hiç sanmıyorum,onlarda olsa olsa komple koltuk yada koltuk kumaşı vardır değişim için. Onlarada yüksek meblağlar isterler.

Yanıtlama zamanı:

Üretim yapılan yerde vardır :D

Ayrıca aynı renk olmasa da ters renk olabilir, göğüs ya da tavan rengi olabilir, siyah olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Üretim yapılan yerde vardır :D

Ayrıca aynı renk olmasa da ters renk olabilir, göğüs ya da tavan rengi olabilir, siyah olabilir.

Evet orjinal koltuk rengi olması şart değil sadece içeride sırıtmayacak şekilde olması yeterli.Zaten bulamazsam siyah koltuk kılıfları yapımında kullanılan dokulu kumaşlardan bir döşeme yaptıracağım :) .Ama yinede orjinal kumaş bulmak bu kadar zor olmamalı neticede insanlar koltuk kılıfını bile orjinal kumaş renginde yaptırmak ister, gayette talep olur bence.  

Yanıtlama zamanı:

Sorunuzun cevabı hakkında bir bilgim yok ancak kolçağınızın resimlerini paylaşırsanız memnun oluruz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorunuzun cevabı hakkında bir bilgim yok ancak kolçağınızın resimlerini paylaşırsanız memnun oluruz.

En kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağım forumda çok konuşuldu bu konu yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olacağını düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

servislerde koltuklarını orijinal kılıfı vardır.ben değiştirirken görmüştüm.ama fiyatı uçuk olabilir.

Turgut Ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Oto döşeme kumaşı satan,dükkanlar vardır,genelde sanayi içi ve yakınlarında olur.istediğiniz yada yakın bir renk (desen)de bulabilirsiniz.

KD0PNy.jpg

Yanıtlama zamanı:

bence de özellikle koltuk kumaşı aramanıza gerek yok. Hem bulmanız zor olur  hem de pahalı olur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.