Burak Çınar Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar merhabalar ; 5s ile çektiği slowmotion videoları bir türlü aktaramadım Mac olsa imessage ile sıkıntısız aktaracağım fakat windowsta aktaramıyorum. Aslında aktarıyorum fakat slowmotion olarak gitmiyor. Mail olarak gönderdiğimde ise kalite düşüyor. Sorunsuz aktarabilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 iMovie indir cepe. Videoyu oradan düzenle kaydet ve bilgisayarım'a gir al. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 iMovie indir cepe. Videoyu oradan düzenle kaydet ve bilgisayarım'a gir al. Admin yine sorunu çözdü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 nasıl yani program olmadan yada bi düzenleme yapmadan atamıyormuyuz slo-mo videoyu?@Yakup Çağatay, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 nasıl yani program olmadan yada bi düzenleme yapmadan atamıyormuyuz slo-mo videoyu?@Yakup Çağatay, Evet ilginç İmovie programı 8.99 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Evet ilginç İmovie programı 8.99 tl Yeni iphone alanlara ucretsizdi sanki o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yeni iphone alanlara ucretsizdi sanki o. 8.99 TL yazıyo nası bedeve yüklüycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 8.99 TL yazıyo nası bedeve yüklüycem doğru hatırlıyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum, ücretsiz yazıyor olması lazımdı. iMovie; 1 Eylül 2013 tarihinde veya sonrasında etkinleştirilen, koşullara uygun iOS 7 uyumlu aygıtlar için App Store'da ücretsizdir. iOS 7 uyumlu aygıtlar için lütfenwww.apple.com/tr/ios/whats-new/ sayfasına bakın. Uygulamaları indirmek için bir Apple ID gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 doğru hatırlıyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum, ücretsiz yazıyor olması lazımdı. iMovie; 1 Eylül 2013 tarihinde veya sonrasında etkinleştirilen, koşullara uygun iOS 7 uyumlu aygıtlar için App Store'da ücretsizdir. iOS 7 uyumlu aygıtlar için lütfenwww.apple.com/tr/ios/whats-new/ sayfasına bakın. Uygulamaları indirmek için bir Apple ID gerekir. Yok vallahi Store'a girdiğimde paralı çıkıyor nasıl düzelticez bu sorunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Uygulama bedava. App store'da biraz gezin Apple uygulamaları diye yer göreceksin eğer cihaz 5s ise free yükleyecek ne yazdığına bakma. Ozan atılıyor fakat her program desteklemiyor (hızlı oynatıyor) olay yazılım yani. Yürütme hızını düşürünce slow mo gösteriyor. Dediğim şekilde atılırsa oynamaya gerek yok. Mac zaten direk anlıyor . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Uygulama bedava. App store'da biraz gezin Apple uygulamaları diye yer göreceksin eğer cihaz 5s ise free yükleyecek ne yazdığına bakma. Ozan atılıyor fakat her program desteklemiyor (hızlı oynatıyor) olay yazılım yani. Yürütme hızını düşürünce slow mo gösteriyor. Dediğim şekilde atılırsa oynamaya gerek yok. Mac zaten direk anlıyor . Oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap