Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anneme Otomatik Araç Arıyoruz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yorumlara baktım da lpg olmayınca pek mantıklı gözükmüyor abi keşke şöyle bütçe 30 35 arası olsa dizel otomatik çok rahat alınırdı. Ya da bayanlardaki otomatik vites takıntısı olmasa :D

Babamda aynısını diyor dene gör beğenmezsen geç ama etrafımda hiç bu arabalardan kullanan yok. En çok yararlanabileceğim yer burası bir kaç soru işareti kafamda netleşti babamın gelmesini bekliyorum :)

hitler motorlu otomatik golf 5ler var ya :D

• Yanıt 65
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Honda Jazz CVT bakarsan; her 40 bin km.de bir YETKİLİ SERVİSTE (CVT nin özel yağı sadece Honda yetkili serviste var orjinal olarak piyassada yok; çakmaları var) şanzıman yağı değişmişse; otm. vitesine

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Linea 1.3 ve Punto nun otomatik vitesli modelleri var. Bakılabilir. Ancak Honda Jazz bence de mantıklı bir seçenek. Hem anne arabası, hem de mekanik olarak güvenilir bir araba.

• Guest Zahid U.
    Guest Zahid U.

@Bekir B. @Semih G. Abilerim aslında reno clio yu bana öneren çok oldu. Geçen sene en son kasa clionun otomatik olanını kullandım ama yokuşta felan bırakıyor kendisini ne olur nolmaz ankara hep tepe h

Yanıtlama zamanı:

hitler motorlu otomatik golf 5ler var ya :D

İlk defa duyuyorum abi o nasıl bir şey :wacko::)

Yanıtlama zamanı:

1.6 atmosferik :D

İnternetten bakmam lazım abi :D focustan başka bir arabadan anlamadığımı bugün anladım :kop: :kop:

Yanıtlama zamanı:

Zahid ;)

İnternetten bakmam lazım abi :D focustan başka bir arabadan anlamadığımı bugün anladım :kop: :kop:

Yılaaan :D Tam anne arabası ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-vw-polo-1.4-comfortline-otomatik-vites-154199515/detay

Yanıtlama zamanı:

Bunlara da baktım abi :D nasıl bunlar vw arabasına babamın bir düşkünlüğü var anlamadım gitti özellikle istemişti bunlara bakmamı ama bulamadım :D buda golf 5 gibi içici mi :D

Yanıtlama zamanı:

O fiyata golf bulmak çok zor be abi. Clio falan bakın siz.

Yanıtlama zamanı:

Bunlara da baktım abi :D nasıl bunlar vw arabasına babamın bir düşkünlüğü var anlamadım gitti özellikle istemişti bunlara bakmamı ama bulamadım :D buda golf 5 gibi içici mi :D

Bunlar iyi arabalar ;) Golf 5 1.6 atmosferik focus'la aynı yakar daha sessiz daha kaliteli ;)

Yanıtlama zamanı:

O fiyata golf bulmak çok zor be abi. Clio falan bakın siz.

Kafam karıştı zaten abi :wacko: :wacko: abilerimin önerdiği her arabaya bakıyorum hepside çok güzeller :)

Yanıtlama zamanı:

Her şey tamam da o 4 boru ne arkada öyle :P:D

Şu an favori ilanlarım doldu taştı abi babamla paylaştıktan sonra burda paylaşıp sizlerden yine görüşlerinizi istiyecem :)

Yanıtlama zamanı:

1.6 FSI yakıtta üzer yalnız lpg falanda takılmıyor galiba.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.