Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 İçide iyi olmuş ihtiyacını ziyadesi ile görür,eline emeğine sağlık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Mesleği bırakıp kolçak işiyle uğraşsam mı dediğim olmuyor değil :-) Ben yaptırırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 güzel bir tasarım olmuş tebrikler daha nice güzel işler yapmanızı dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 En yakın zamana seri üstetime geçilip temin etmek istiyoruuuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 güzel bir tasarım olmuş tebrikler daha nice güzel işler yapmanızı dilerim. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim Osman hocam.. En yakın zamana seri üstetime geçilip temin etmek istiyoruuuz Hocam uygun renkte kumaş ve bununla uğraşabilecek bir döşemeci bulabilirsem toplu sipariş alır yaptırır gönderirdim ama döşemeciler uğraşmak istemiyor detay fazla, çok zaman alır uğraşamam diyor. Bulabilirsem elbette yardımcı olurum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Kapak kısmı çok önemli değil gibi aramızda mühendis vardır, 3D yazıcı merkezlerinde taranıp hatta çıktı alınabilir bence... Bu iş çok science fiction demeyin ahanda link http://www.3dortgen.com/iletisim.shtm Sadece bunun için değil herşeyi yaptırabilirsiniz aklınızda bulunsun, batıda kartonla model yapıp bununla parça üretimi yapıyorlar. Sponsorumuz cin fikirli çıkarsa sizden alınan kalıpla enjeksiyon kalıbı ürettirip, enjeksiyonla üretim yaptırtabilir. İlk master biraz pahalı çıkabilir ama sonrası 3 kuruş. İyi bir iş fikri daha geldi aklıma, ah ah bide mühendis olaydım iyiydi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Patentini alın Süper olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Kapak kısmı çok önemli değil gibi aramızda mühendis vardır, 3D yazıcı merkezlerinde taranıp hatta çıktı alınabilir bence... Bu iş çok science fiction demeyin ahanda link http://www.3dortgen.com/iletisim.shtm Sadece bunun için değil herşeyi yaptırabilirsiniz aklınızda bulunsun, batıda kartonla model yapıp bununla parça üretimi yapıyorlar. Sponsorumuz cin fikirli çıkarsa sizden alınan kalıpla enjeksiyon kalıbı ürettirip, enjeksiyonla üretim yaptırtabilir. İlk master biraz pahalı çıkabilir ama sonrası 3 kuruş. İyi bir iş fikri daha geldi aklıma, ah ah bide mühendis olaydım iyiydi Ben inşaat mühendisiyim Volkan hocam bu iş daha çok makine mühendisinin işi, yarın rölevesini çıkarmam gereken bir yer var. Perşembe CNC tezgahı olan makine mühendisi arkadaşın yanına uğrarım, en azından bu fikri değerlendirmek lazım.. Tabi bu yorumdan sonra kafamda çok daha orjinal fikirler oluştu, heyecan yapmadan olanakları gözden geçirmekte fayda var :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Ben inşaat mühendisiyim Volkan hocam bu iş daha çok makine mühendisinin işi, yarın rölevesini çıkarmam gereken bir yer var. Perşembe CNC tezgahı olan makine mühendisi arkadaşın yanına uğrarım, en azından bu fikri değerlendirmek lazım.. Tabi bu yorumdan sonra kafamda çok daha orjinal fikirler oluştu, heyecan yapmadan olanakları gözden geçirmekte fayda var :-) Arkadaş diyarbakırdaymış anladığım kadarıyla, bir 3 eksenli veya 5 eksenli ile taratıp mail atsa dahi yeterli. Sonrasında üretimi yaptırılabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 ben iler ki günlerde yapıp detay resimleri sitede paylaşırım herkes yapabiliri. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 kolçak güzel olmuş ancak daha iyisi olabilir .Emeğinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Başarılı olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap