Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobile Eylülde Zam Yağacak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada merivada sürücü koltuğuna oturup tam ortadan önünüze baktığınızda direksiyon biraz sağda kalıyor.

resim bulursam ekleyeyim.

Bu resimden biraz anlayabilirsiniz, direksiyonun tam ortasından koltuğa doğru bakın sol kısım daha uzun sağ daha kısa, direksiyon bariz bir şekilde sağda kalıyor sürücü koltuğunun :)

d5987a16.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Enteresan olmuş hakkaten. Belkide resim hatasıdır :D

Aracın ederi bu aslında indirim sayılmaz ama şu anki piyasa öyleki ederinde bi araç ucuz geliyor insana. 2.el araç fiyatlarını görüyorsunuzdur. Ama bu aracın en büyük handikapı 2.elide yok gibi oda soru işareti. Ben bu paraya az km.li dizel F2,5 almayı yeğlerim. Daha az risk :(

Yanıtlama zamanı:

sanırım belalısı vectrayı ustalıkla insignia ile kurtaran opel meriva gibi belalı modelindende beklenileni bulamadı...ama yinede corsanın hormonlusu gibi duran bu model pek çok aynı sınıftaki modelden...bence güzel...aşağıdaki dizel test sürüşünü buldum belki ipuçları verebilir...

Test sürüşü ile merivanın özellikleri aşağıdaki linkten okursanız...ipuçları elde etmiş olursunuz sanırım...

http://www.otomobil.com.tr/detay.asp?bolum=1972&baslik=S%FCr%FC%FE-izlenimi-%96-Test:-Opel-Meriva-1.3-DTE-95-HP-ecoFLEX-Enjoy

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ya konu başlığı gerektiren bir durum degilki bu ne celallendin anlamadım...modlar sormuş...bende bir test sürüşü buldum koydum günahmı işledim...alla alla....

Yanıtlama zamanı:

olur...emredersiniz komutanım...akşam darbe şimdi modlara fırça iyiki orduda degilsin adın ızdırap olurdu senin...dikkat et izmir sana atlamasın... :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.