Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18973 Bu arada merivada sürücü koltuğuna oturup tam ortadan önünüze baktığınızda direksiyon biraz sağda kalıyor. resim bulursam ekleyeyim. Bu resimden biraz anlayabilirsiniz, direksiyonun tam ortasından koltuğa doğru bakın sol kısım daha uzun sağ daha kısa, direksiyon bariz bir şekilde sağda kalıyor sürücü koltuğunun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl Yazar comment_18984 Enteresan olmuş hakkaten. Belkide resim hatasıdır Aracın ederi bu aslında indirim sayılmaz ama şu anki piyasa öyleki ederinde bi araç ucuz geliyor insana. 2.el araç fiyatlarını görüyorsunuzdur. Ama bu aracın en büyük handikapı 2.elide yok gibi oda soru işareti. Ben bu paraya az km.li dizel F2,5 almayı yeğlerim. Daha az risk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18990 sanırım belalısı vectrayı ustalıkla insignia ile kurtaran opel meriva gibi belalı modelindende beklenileni bulamadı...ama yinede corsanın hormonlusu gibi duran bu model pek çok aynı sınıftaki modelden...bence güzel...aşağıdaki dizel test sürüşünü buldum belki ipuçları verebilir... Test sürüşü ile merivanın özellikleri aşağıdaki linkten okursanız...ipuçları elde etmiş olursunuz sanırım... http://www.otomobil.com.tr/detay.asp?bolum=1972&baslik=S%FCr%FC%FE-izlenimi-%96-Test:-Opel-Meriva-1.3-DTE-95-HP-ecoFLEX-Enjoy Ağustos 18, 201114 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18992 Ya su mesajları doğru yere açıp buraya link versen 1 kere de Napalim elbet öğreniriz Bir mod el atsa keske şunlara artık. Ciddi revizyon şart onu anlıyorum artık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18993 ya konu başlığı gerektiren bir durum degilki bu ne celallendin anlamadım...modlar sormuş...bende bir test sürüşü buldum koydum günahmı işledim...alla alla.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18994 Diğer marka modele açabiliriz efendim celallendim tutma beni uçaktan İzmir e atlarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201114 yıl comment_18995 olur...emredersiniz komutanım...akşam darbe şimdi modlara fırça iyiki orduda degilsin adın ızdırap olurdu senin...dikkat et izmir sana atlamasın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın