Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201412 yıl comment_213230 Merhabalar , 181 bine gelen aracımın dün triger değişimini Kadosan sanayi sitesinde yaptırdım. Toplamda bana maliyeti 290 TL oldu. Eski triger gayet iyi durumdaydı tahmin ettiğim üzere ancak üzerinde yağ gibi bir sey vardı belkide mazot bilemiyorum.. Değiştiren usta bunun 20-30 bin km sonra aynı sekilde devam ederse yeniden triger ister demesi biraz sasırttı beni. Triger üzerine yağ ya da mazot akması kopmasına sebep olur mu ? Sorun enjektörlerden kaynaklı olabilir mi acaba ? Tesekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213639 Merhabalar , 181 bine gelen aracımın dün triger değişimini Kadosan sanayi sitesinde yaptırdım. Toplamda bana maliyeti 290 TL oldu. Eski triger gayet iyi durumdaydı tahmin ettiğim üzere ancak üzerinde yağ gibi bir sey vardı belkide mazot bilemiyorum.. Değiştiren usta bunun 20-30 bin km sonra aynı sekilde devam ederse yeniden triger ister demesi biraz sasırttı beni. Triger üzerine yağ ya da mazot akması kopmasına sebep olur mu ? Sorun enjektörlerden kaynaklı olabilir mi acaba ? Tesekkürler. Kopmasına neden olmasada kayacaktır diye düşünmüştür usta. Fakat ustada çakalmış, her 30k da bir triger değiştirtecek sana Mantıklı ve düzgün usta önce o sıvının nerden geldiğini bulur ve düzeltir. Çakallar sarmış heryanı... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın