Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211356 Merhabalar... 34 HV 9103 Style Hb Focusum adlı konumda sizlerle paylasmıstım.Aracıma sonradan Geniş Ekran ve Sony teyp takmıştık Ozanla birlikte. Aracımın bakımına daha zaman varken yılı dolmak üzere oldugundan dolayı 16.12.2013 tarihinde bakıma bıraktım. Bi hata yaptımki özellikle güncelleme üzerinde durdum ve ekranın güncellemesini yapmaları icin baskıcı oldum. Nedeni ise mesela kapı acık hareket ediyim sonradan o sesi kesip ekrandan o uyarıyı ne kadar ok tusuna bassam dahi kapatamıyordum ancak aracı durdurup stop edip tekrar calıstırdıgımda uyarı gidiyordu..Bu güncelleme ısrarıma bir kac defa ekranda yazıların birbirine karısması da etkili olmustu. Arac güncelleme sonrası sonradan takılan göstergeyi calıstırmadı. Işıklar gitti devir bile oynamadı yerinden. Aracla işim olmadıgından dolayı 3 gun serviste bıraktım usta ugrastı tüm focuslarda yine calıstıramadı.Kendisinin söylediği ise göstergenin uyku moduna gectigi. Ancak titanium tekno smart paketli bi focusta göstergenin o araca takılıp format atılmasıyla eski haline gelip calısacagını söyledi. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? Bu konuda bi fikriniz var mı? Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211364 Tekno paketli araba bulacakmışsın Garip işler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211376 heralde biraz para kazanmak ve sizide borca sokmak istemesi gibi ustanın dediği ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl Yazar comment_211380 Valla ustanın bu istem herhangi bi cikari yok yardimcida oldu yeterince. Eski gostergeyi takip araci cikardim. Calismayan gostergede su an kendisinde. Elbet buraya titanium tekno smart paketli arac gelir dedi zamana ihtiyacimiz oldugunu soyledi. Ara ara ariyorum hala oyle bi arac gelmedigini soyluyor. C max b max kuga da denemis olmamis Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211395 Serviste sormuştum.Tekno paketle gelen geniş ekran takilmaz demişlerdi. BNM araca takilirmi acaba geniş ekranlı yol bilgisayari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211397 Serviste sormuştum.Tekno paketle gelen geniş ekran takilmaz demişlerdi. BNM araca takilirmi acaba geniş ekranlı yol bilgisayari Nasıl takılmaz yahu sallıyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211401 Benim şimdi tekno paket aracım olacak servise götürücem ve usta göstergeyi çıkarıp arabayı deney olarak kullanacak o işi bi geçecek usta Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211402 BeNde fotograflardan baktım.Sanki çıkan parça daha ufak gibime gelmişti.forumda taktiran arkadaşlar mevcut dedim herhalde farkli modellerde kullaniliyor.Kurcalayayim forumda fiyatlari vardi sağ olsun ark. Paylaşmıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211403 Benim şimdi tekno paket aracım olacak servise götürücem ve usta göstergeyi çıkarıp arabayı deney olarak kullanacak o işi bi geçecek usta Ne olacak uşağım hepsi sök tak. İyiliğe açık olun araba bu senin organı sökmüyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211405 Ne olacak uşağım hepsi sök tak. İyiliğe açık olun araba bu senin organı sökmüyoruz İçim gider dayanamam orjinal fabrikadan çıkmış güzelim ekranı söktüremem abi sen söktürür müsün Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211407 İçim gider dayanamam orjinal fabrikadan çıkmış güzelim ekranı söktüremem abi sen söktürür müsün Rica ederse yok demem. Diğer türlü yaparsa zaten göremem ki. Başında beklemiyoruz aracın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211408 Rica ederse yok demem. Diğer türlü yaparsa zaten göremem ki. Başında beklemiyoruz aracın? Ben yok derim heralde sanki titanium x+tekno paket+smart paket focusum oldu da bunun derdini yapıyorum töbe ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211412 bu tip parçalarda bu durum şans işi daha önce birinin daha başına geldi forumdan. onun dışında sorun yaşamayan daha çok tabii. yoksa takılamayacak, çalışmayacak focus 3 yok. devir ve hız göstergesi tutsun yeterli gerisi önemli değil. Rica ederse yok demem. Diğer türlü yaparsa zaten göremem ki. Başında beklemiyoruz aracın? Öylede bi bekliyorum ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl Yazar comment_211437 bu tip parçalarda bu durum şans işi daha önce birinin daha başına geldi forumdan. onun dışında sorun yaşamayan daha çok tabii. yoksa takılamayacak, çalışmayacak focus 3 yok. devir ve hız göstergesi tutsun yeterli gerisi önemli değil. Öylede bi bekliyorum ki Ozan öyle görünüyorki bi tane daha alıcaz Yalnız yeni alınan takılınca direk calısır mı? Arabanın bilinc altına yerlesmez dimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201412 yıl comment_211439 Ozan öyle görünüyorki bi tane daha alıcaz Yalnız yeni alınan takılınca direk calısır mı? Arabanın bilinc altına yerlesmez dimi çalışır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın