Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210497 herkese selamlar, sabah arabamı çalıştırmak için kontağı çevirdim ve tırrrrrrrrrrrt diye bir ses geliyor araba çalışmıyor. Farlarım yanıyor, aküyü de 2 ay önce yenilemiştim. Biliyorsunuz tamirciyi evin önüne getirmek pahalıya patlıycak o yüzden sanayiye kadar arabamı götürebileceğim bir yöntem var mı? şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl Yazar comment_210500 Çektirin. Kasko yok mu kaskom yok maalesef, deldirmiştim geçen yıl bu yıl çok pahalı fiyat çektiler yaptıramadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210501 Marş dinamosundan yapar. Çok maliyetli bişey değildir söküp takması yani işçiliği maliyetidir. Kömürleri ucuz. Kaç km de arabanız? Çekiciyle çektirmek en mantıklısı + güvenlisi Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210502 akü bitmiş gibi görünüyor. farların yanıyor olması sağlam olduğunu göstermez. Ben olsam ilk olarak takviye ile çalıştırmayı denerdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl Yazar comment_210503 akü bitmiş gibi görünüyor. farların yanıyor olması sağlam olduğunu göstermez. Ben olsam ilk olarak takviye ile çalıştırmayı denerdim. tamam sabah takviye yapmayı deneyeceğim komşunun arabasıyla, aküm doluysa takviye yapmanın herhangi bir zararı olmaz değil mi beyine falan mesela? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210504 tamam sabah takviye yapmayı deneyeceğim komşunun arabasıyla, aküm doluysa takviye yapmanın herhangi bir zararı olmaz değil mi beyine falan mesela? olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl Yazar comment_210643 takviye yapıp çalıştırdım götürdüm aküyü aldığım yere usta baktı ve dedi ki kaçak var, kaçağı bulmak belki iki gün sürer şimdi yoğunum git hafta içi getir dedi, ben de başka elektrikçiye götürdüm, bu seferki dedi şarj dinamosunun konjüktörü(regülatör) arızalı o yüzden fazla voltaj veriyor aküne akünü de öldürmüş dedi hem akü hem konjüktörü değiştirdi 250 lira bayıldım, inşallah problem hallolmuştur da bir daha başım ağrımaz yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada şarj dinamosunun konjektörünün arızalı olduğunu bana şu şekilde gösterdi, farları yaktı, gaz verince farların parlaklığı arttı gazı kesince parlaklık azaldı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın