Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207939 Merhaba, Yaklaşık 20 gün önce otobanda karşıma çıkan bir köpege çarptım. Tampon ve arkasındaki bir plastik kutunun değişimi oldu. Diger plastik parçarlardaki bir kaç kırık ise tamir edildi. Köpege ön sol far civarından vurdum. Aracımı tampon degiştikten sonra aldıgımda sol taraftan tamponun 2 milim kadar far ile arasının açık oldugunu yani tam oturmadıgını gördüm. Sağ taraf daha yakın duruyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir ? Düzeltilmesi gereken bir parça unutulmuş olabilir mi ? Tampon demiri gibi mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207940 Lütfen üyeliğinizi tamamlayınız (bknz özel mesajlar). Aksi halde konu silinir ardından mesaj atamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207942 ön çamurluklarda sıkıntı yoksa, tırnaklar yerli yerinde ise, olmaması lazım 1 bilemediniz 2 mm fark olabilir ama 3 mt geriden göze batıyorsa far veya tamponda sorun olabilir. servise yaptırdıysanız birkezde onlara sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207947 Ben hicbir yere ve hicbir hayvana vurmadim bende de var bosluk.olabiliyor yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201312 yıl Yazar comment_207985 ön çamurluklarda sıkıntı yoksa, tırnaklar yerli yerinde ise, olmaması lazım 1 bilemediniz 2 mm fark olabilir ama 3 mt geriden göze batıyorsa far veya tamponda sorun olabilir. servise yaptırdıysanız birkezde onlara sorun Autokinge yaptırdım tampon yeni oldugu için tırnaklarında problem olacağını düşünmüyorum. Sol farın iki tırnagı kırılmıştı onu tamir ettiler belki ondandır diyeceğim ama kaput tampon birleşme yerinde de 2 milim kadar fazla boşluk var sağ tarafa göre. Ben hicbir yere ve hicbir hayvana vurmadim bende de var bosluk.olabiliyor yani. Hasardan önce böyle bir boşluk yoktu diye hatırlıyorum çok sıkıntılı değil tabi ama ufak bir ayarlamayla düzelicekse yaptırmak isterim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201312 yıl comment_208013 focusun kronik sıkıntısı bu her orjinal arabada zamana ve iklim şartlarına bağlı olarak üst plastik panelin sarkması sonucu bu durum ortaya çıkıyor ufak bir ayarlama gerektiriyor farların arkasında bulunan beyaz plastik panelin çamurluk bağlantı noktalarında bu panelleri gerdiren ayar anahtarları var teknik serviste kalifiye biri bu sıkıntıyı cüzzi maliyetlerle halledebilir sizin için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201312 yıl Yazar comment_208045 Servise bakım için aracı bıraktım. Sizin söylediginiz şeyi de aktardım. Bakalım ayar varsa yaparız dediler. Orada iken pek çok focus un farlarını inceledim. Aynı miktar açıklık çoğunda iki farda birden vardı. Sanırım kafaya çok takmaya gerek yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın