onur karadağ Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2013 aracımı sabah servise götürdüm izmirde. ve bana disk ve balatanın bittiği için geri dönüş yaptılar. disk 380 tl+kdv balata 150 tl+kdv dışarda aldığım yine orjinal fiyatların neredeyse 2 katı. er-ol dan fiyat aldım 200 tl ye 120 tl bize er-ol otomotivin indirimi varmı bu arada halen? çok erken değilmi balata ve diskin bitmesi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Bende frenlerden pek memnun değilim hatta son zamanlarda çok sert fren yapmasam da kafasına göre abs devreye girmeye başladı. Balatalarda yada diskte problem olabilir mi acaba ? Soğuk ve nemli havada tutunma azalır, ABS daha sık çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
onur karadağ
aracımı sabah servise götürdüm izmirde.
ve bana disk ve balatanın bittiği için geri dönüş yaptılar.
disk 380 tl+kdv
balata 150 tl+kdv
dışarda aldığım yine orjinal fiyatların neredeyse 2 katı.
er-ol dan fiyat aldım
200 tl ye
120 tl
bize er-ol otomotivin indirimi varmı bu arada halen?
çok erken değilmi balata ve diskin bitmesi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
4
4
Popular Days
Ara 27
22
Ock 2
4
Ara 28
2
Ara 29
2
Top Posters For This Question
Cem Boneval 6 posts
onur karadağ 6 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Mertcan Çelik 4 posts
Popular Days
Ara 27 2013
22 posts
Ock 2 2014
4 posts
Ara 28 2013
2 posts
Ara 29 2013
2 posts
Popular Posts
Mertcan Çelik
Forumun resmi balata canavarı benim herhalde. Son balatalarım da ötmeye başladıkları için değiştirdim. Bu sefer de ithal orjinal denemeye karar verdim frenlerden ilk günden beri memnun olmayan biri ol
onur karadağ
?
Engin Uzunoğlu
Lastiklerde de problem veya aşınma olabilir. Erken abs devreye girmesi tutunma sorunu ile ilgili.
Posted Images
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap