Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207531 Merhabalar, Bir süre önce dikkatsizlik sonucu aracımızın sol ön kısmını kucuk dubalara surttuk. 3 Gün önce autokinge bıraktık ve biz tamamen yüzeysel oldugunu düşünüyorduk ancak alt plastiğin değişmesi gerekiyormuş ayrıca tam oralarda beyin kutusu varmış ve koruyucusu hasar görmüş onunda değişmesi gerekiyormuş onuda nerden temin edebiliriz ve fiyatları sizce nelerdir, babam servise gitmek istemiyor pahallı olur diye erol otomativde varmıdır sizinde fikirlerinizi almak istedik Aralık 26, 201312 yıl Arda Başmak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207535 Geçmiş olsun . Nazar boncugu dıyelım aracanıza Rabbım tekrarını daha beterını yasatmasın . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207538 Teşekkürler haklısınız Allah cümlemizi korusun vardır bundada bir hayır ama durup dururken olması azcık can sıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207540 Teşekkürler haklısınız Allah cümlemizi korusun vardır bundada bir hayır ama durup dururken olması azcık can sıkıyor Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207542 Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey. Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL. O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi. Benden de iyi parçacı olurmuş haa O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207543 Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım Haklısınız bence de cok buyultulcek birşey değil de babam biraz fazla kafasına taktı dünyanın binbir türlü hali var neler neler okuyoruz şükretmek lazım allah beterinden korusun Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey. Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL. O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi. Benden de iyi parçacı olurmuş haa O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın. Çok teşekkürler gerçekten bu arada yazınızı babama okuttum yanlış anlamayın sizi sponsorumuz sandı yani erol otomativ mi yazmış diye sordu gerçekten parcacı konusunda haklısınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207547 Sağ-sol aynı fiyat. http://www.yedekparcaford.com/?urun-10176-focus-on-tampon-spoyler-sol-2011-2013-ithal Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207553 Tampon kenarından az kırılmış. Ufak tefek bişey gibi görünüyorda uğraştırır ama pek bişeyi yok. Max 200 tl falan tutar kaportacılar halleder. Tampondaki siyahlıklar pastayla hemen çıkar Geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207559 Geçmiş olsun dubanın yaptığına bak sen er-ol otomotivin sayfası var forumda ordan sorabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201312 yıl comment_207610 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Bu birşey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201312 yıl Yazar comment_207661 Hepinize teşekkür ederim haklısınız Allah beterinden korusun hepimizi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın