Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ufak Bir Sürtme


Arda Başmak

Soru

 Merhabalar,

 

Bir süre önce dikkatsizlik sonucu aracımızın sol ön kısmını kucuk dubalara surttuk. 3 Gün önce autokinge bıraktık ve biz tamamen yüzeysel oldugunu düşünüyorduk ancak alt plastiğin değişmesi gerekiyormuş ayrıca tam oralarda beyin kutusu varmış ve koruyucusu hasar görmüş onunda değişmesi gerekiyormuş onuda nerden temin edebiliriz ve fiyatları sizce nelerdir, babam servise gitmek istemiyor pahallı olur diye erol otomativde varmıdır sizinde fikirlerinizi almak istedik

2GUoZmN.jpgzoEzw53.jpg

Arda Başmak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Teşekkürler haklısınız Allah cümlemizi korusun vardır bundada bir hayır ama durup dururken olması azcık can sıkıyor :)

Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey.

Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL.

 

 O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi.

 

Benden de iyi parçacı olurmuş haa :)

 

O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım

 

Haklısınız bence de cok buyultulcek birşey değil de babam biraz fazla kafasına taktı dünyanın binbir türlü hali var neler neler okuyoruz şükretmek lazım allah beterinden korusun :)

 

Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey. Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL.    O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi.   Benden de iyi parçacı olurmuş haa   O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın.

 

Çok teşekkürler gerçekten bu arada yazınızı babama okuttum yanlış anlamayın sizi sponsorumuz sandı yani erol otomativ mi yazmış diye sordu gerçekten parcacı konusunda haklısınız :) 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Fotoda görünen ve çoğu kişini kafaya takmayacağı çiziği ben kafaya taktığımdan tamir ettirmek istiyorum.Autoking mini onarımdan faydalanacağım.Bu Autokingin yapacağı işi servis yapamaz mı?Tampondaki bu kadarcık işlem bir değer kaybı yaratır mı?Sizce en yi çözüm nedir?

 

 

4oee5bre.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.