Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ufak Bir Sürtme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Bir süre önce dikkatsizlik sonucu aracımızın sol ön kısmını kucuk dubalara surttuk. 3 Gün önce autokinge bıraktık ve biz tamamen yüzeysel oldugunu düşünüyorduk ancak alt plastiğin değişmesi gerekiyormuş ayrıca tam oralarda beyin kutusu varmış ve koruyucusu hasar görmüş onunda değişmesi gerekiyormuş onuda nerden temin edebiliriz ve fiyatları sizce nelerdir, babam servise gitmek istemiyor pahallı olur diye erol otomativde varmıdır sizinde fikirlerinizi almak istedik

2GUoZmN.jpgzoEzw53.jpg

Arda Başmak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler haklısınız Allah cümlemizi korusun vardır bundada bir hayır ama durup dururken olması azcık can sıkıyor :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler haklısınız Allah cümlemizi korusun vardır bundada bir hayır ama durup dururken olması azcık can sıkıyor :)

Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım :)

Yanıtlama zamanı:

Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey.

Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL.

O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi.

Benden de iyi parçacı olurmuş haa :)

O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benımde basıma gelmısdı evd ınsan kötu oluyor bende kaldırımların onune konulmus yuvarlak beton mantarlara cıkmısdım ama suankı aracımla degıl peugeot 406 vardı tamponu catlatmısdım ben sıs farı yerınden oynamısdı ufakdı ıslem yaptırmadım ama cok can sıkıcı bırsey oldugu dogru ama nazar boncugum dedım gectım

Haklısınız bence de cok buyultulcek birşey değil de babam biraz fazla kafasına taktı dünyanın binbir türlü hali var neler neler okuyoruz şükretmek lazım allah beterinden korusun :)

Er-Ol Otomotivde vardır. Beyin kutusu ucuz. Yan sanayisi mevcut hatta. Onu alıp takarsınız cebinizden yaptıracağınız için. İki kısımdan oluşuyor kapak ve kendisi. Kapağı 30 kendiside o civarlarda bir şey. Orijinal olarakta kapak 40 kendisi 50 TL.    O alttaki plastik ise orjinalde 70-80 civarı bir şey. Yan sanayisi 30 lira idi.   Benden de iyi parçacı olurmuş haa   O hasar hiçbirşey. Canınızı sıkmayın.

Çok teşekkürler gerçekten bu arada yazınızı babama okuttum yanlış anlamayın sizi sponsorumuz sandı yani erol otomativ mi yazmış diye sordu gerçekten parcacı konusunda haklısınız :) 

Yanıtlama zamanı:

Tampon kenarından az kırılmış. Ufak tefek bişey gibi görünüyorda uğraştırır ama pek bişeyi yok. Max 200 tl falan tutar kaportacılar halleder. Tampondaki siyahlıklar pastayla hemen çıkar 

Geçmiş olsun 

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun dubanın yaptığına bak sen :) er-ol otomotivin sayfası var forumda ordan sorabilirsiniz :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepinize teşekkür ederim haklısınız Allah beterinden korusun hepimizi :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.