Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Kuga Mı, Honda Crv Mi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakayım bir testleri var mı o kasanın

Sabrim dediğim gibi yukarda crv dayımda var sadece yazlık arabası :D 1 hafta orada kullandım, araba gibiydi uçar kaçar değil gücü.

Ecoboost'da ise manuel mod'a almazsan ondada vites değişimleri garip işlediği için çok kaçmıyor ki zaten araba 4x4 ve ağır focus gibi olmaması normal.

Ecoboost daha hisli araba açıkcası annen ile test arabasını kullansanız daha iyi olur bizim yorumlarımız yetersiz kalabilir. Araç içi ve kullanışlılığı önemli olur sizin için. Yakıt olarak ise kuga 1-2 litre fazla içer.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 26,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

1 Temmuz itibariyle anneme 2011 makyajli Honda Cr-v aldik 22.000de senelik bakimlari yapilmis km dolmamış bile. Sıfır gibiydi gerçekten kazasıda olmayınca anlaştık. Fotoğraf çekip bu konu uzerinden

• O. Fatih Yurter
    O. Fatih Yurter

İkisininde tüketimini fazla gördüm  Arada çok performans farkı da yok tüketim ve sessizliği bu sınıf araçta en önemli unsurlardan biri olarak düşünecek olursak ben i-dtec'i tercih ederdim.

• Yıllardır evinde hem Ford hem Honda araç olan; daha önce Hondaya parça üreten bir firmada çalışmış biri olarak ve genel izlenimlerim doğrultusunda "Toplam Kalite" anlamında Ford'un Honda'dan çok daha

Yanıtlama zamanı:

Sabrim dediğim gibi yukarda crv dayımda var sadece yazlık arabası :D 1 hafta orada kullandım, araba gibiydi uçar kaçar değil gücü.

Ecoboost'da ise manuel mod'a almazsan ondada vites değişimleri garip işlediği için çok kaçmıyor ki zaten araba 4x4 ve ağır focus gibi olmaması normal.

Ecoboost daha hisli araba açıkcası annen ile test arabasını kullansanız daha iyi olur bizim yorumlarımız yetersiz kalabilir. Araç içi ve kullanışlılığı önemli olur sizin için. Yakıt olarak ise kuga 1-2 litre fazla içer.

Kuga daha mi fazla yakar diyosun ?
Yanıtlama zamanı:

Kuga'ya ford 10.2 demiş ya misal onu annen pamuk gibi kullanırsa 11-12 ile gezdirir :D en kötü 14 litre olur.

Crv'yi ne yalan söylüyim hatırlamıyorum hiç :( eski fotoğraf arşivimde belki vardır bi bakarım.

Eski crv'de honda 11.2 demiş o da 12 olsun dedim. Kuga 2 litre fazla veya aynı yakar diye revize edeyim.Honda atm olduğu için yanılma payı daha az turboya göre

Uzun yolda ise kuga daha az yakar.

Yanıtlama zamanı:

Kuga'ya ford 10.2 demiş ya misal onu annen pamuk gibi kullanırsa 11-12 ile gezdirir :D en kötü 14 litre olur.

Crv'yi ne yalan söylüyim hatırlamıyorum hiç :( eski fotoğraf arşivimde belki vardır bi bakarım.

Eski crv'de honda 11.2 demiş o da 12 olsun dedim. Kuga 2 litre fazla veya aynı yakar diye revize edeyim.Honda atm olduğu için yanılma payı daha az turboya göre

Uzun yolda ise kuga daha az yakar.

Anladim çok yakınlar ikisininde farklı albenileri var. Kugaya zaten aşinayız testde ettik. Hatta auto showda 2012de ikisinede binmişti yanyanaydı Hondayla Ford :)

Hondayı daha çok beğenmişti ferah olduğundan

Yanıtlama zamanı:

Anladim çok yakınlar ikisininde farklı albenileri var. Kugaya zaten aşinayız testde ettik. Hatta auto showda 2012de ikisinede binmişti yanyanaydı Hondayla Ford :)

Hondayı daha çok beğenmişti ferah olduğundan

Ama o yenisiydi dimi, gerçi his olarak ikiside aynı sayılır orta kısım boşluklu olduğundan, yine son kararı annene bırak. 

Yanıtlama zamanı:

Ama o yenisiydi dimi, gerçi his olarak ikiside aynı sayılır orta kısım boşluklu olduğundan, yine son kararı annene bırak.

Eski kasada vardi hatta doldurmak için 3 tane vardi :) yeni kasanin satışına 3 ay vardi daha 1 tane getirmişlerdi.

Aynen babadan net onayı alalım sahibindende beğendiğimiz bir arabaya bakariz ordan çözülür.

Bak bu güzel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-30.000-km-de-sinifinin-en-fulu-en-dolusu-161034095/detay

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

1 Temmuz itibariyle anneme 2011 makyajli Honda Cr-v aldik 22.000de senelik bakimlari yapilmis km dolmamış bile. Sıfır gibiydi gerçekten kazasıda olmayınca anlaştık.

Fotoğraf çekip bu konu uzerinden birkaç birşey yazabilirim belki yardımcı olurum düşünen varsa :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.