Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Style 1.6 Powershift 125Bg

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dostlar yaklaşık 50.000 tl ve maksimum 36 ay kredi düşünüyorum rahat ödemek için. Fakat kredi faizleri uçmuş durumda sizin önerdiğiniz faizleri uygun olan bir banka varmıdır..

Yanıtlama zamanı:

Dostlar yaklaşık 50.000 tl ve maksimum 36 ay kredi düşünüyorum rahat ödemek için. Fakat kredi faizleri uçmuş durumda sizin önerdiğiniz faizleri uygun olan bir banka varmıdır..

Abi bn fordun kendi kredisinin en uygun kredi oldugunu düşünüyorum ben aracı alırken 0,89du faizler arc kredisini 0,47den çektim bn 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

0.47'den nasıl çekilebilirki banada 0.89 verdi dün hesaplarken yoksa sen indirimli zamana felanmı denk geldin..

Yanıtlama zamanı:

Fordun kendi kredisini kullanınca araç fiyatına zam yapıyorlar, ben de sormuştum ancak 2-3 bin lira fazla fiyat çekmişlerdi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler. şimdi inceliyorumda 1.6 powershift için şehiriçi 9.3lt/100km vermişler bana aşırı fazla geldi acaba kullanan arkadaşlarda bu durum mevcutmudur yoksa düşürülebilirmi?

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler. şimdi inceliyorumda 1.6 powershift için şehiriçi 9.3lt/100km vermişler bana aşırı fazla geldi acaba kullanan arkadaşlarda bu durum mevcutmudur yoksa düşürülebilirmi?

Şehir içi 9 altı bence neredeyse imkansız...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Siyah daha şehir dışına çıkmadı, ş.içi evet...

peki 8.5 yaktırmak için genel olarak nasıl bir kullanım takip ettiniz ve kaç km sürede o seviyelere indiniz

Yanıtlama zamanı:

peki 8.5 yaktırmak için genel olarak nasıl bir kullanım takip ettiniz ve kaç km sürede o seviyelere indiniz

Aslında sakin kullanım dışında bir çaba harcamadım diyebilirim. Tabii klasik ilk hareket halinde gaza çok yüklenmek aracı performanslı vites değiştirmeye ittiği için dikkat edilmesi gerekenlerden..

Km 5000 i geldi.sarfiyat tamamen kullanıcı ve trafikle doğru orantılı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.