Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205186 Ipohone serisi bana ozgurlukleri kisitlamak gibi geliyor.herseyee iTunes e mecbursunuz benee ipod 8gb var biliyorum bundan dolayi hep uzak durdum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205189 İşte herkesin kullanım şekline, ihtiyacına vs göre değişiyor. O yüzden şu kesin iyidir vs demek yanlış bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205190 Ipohone serisi bana ozgurlukleri kisitlamak gibi geliyor.herseyee iTunes e mecbursunuz benee ipod 8gb var biliyorum bundan dolayi hep uzak durdum. Bu örnekler özgürlüğü kısıtlamak mı? Ne alakası var anlamadım. Itunesin ne olduğunu araştırın bi derim on yargısız ve yeniliğe açık olarak. Tabi birde hırsızlığı düşünmeden mp3 gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205192 Mesela bir video yuklemeye kalkinca itunes e yukleyip ondan sonra yukleyebiliyorsun benim bildigim ama s4 de direk yukle izle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205203 Mesela bir video yuklemeye kalkinca itunes e yukleyip ondan sonra yukleyebiliyorsun benim bildigim ama s4 de direk yukle izle. Bunun s4 ile alakası yok ki.. Android işletim sistemi ile alakalı birşey.. Herkes için söylüyorum defalarca konuştuk, dünya tartışıyor bunu, Andorid vs IOS olayına dönmesin başlık.. Bana kalsa ne 5s alırım ne Note 3.. Iphone'u sevemedim, Note 3 çok büyük.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205225 O sizin dusunceniz bu benim dusuncem ayrica s4 android sisteminin en iyi tasiyicilarindan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın