Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Amortisor Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

O ses bende de var, aldığımdan beri defalarca servise gidip söylesem de normal diyorlar. Lastiklerin havası sanki 45-50 Psi yapılmış gibi tok bir ses yapıyor, yakında garanti bitecek ama ben hala çözemedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hrrkez kendi sikintisini yaziyor her olaya yorumlalarla gemen hemen cozum gelmis buna mi gelmiyor 2 kisi servisdiyor 2 kisi ise bebende yasadim diyor .siz diyorsunuzki sesi sifatlarla tanimlamayin sanal alemde napayim nasi tanimlayim bir seyler yazicamki ayni sorunu yasayan varmi yoksa tek hata ben mi var ki oda yok .tabikide servise goturucem amaa son care .caglar beey sen diyordun adam volvodan sokmemis .o iyi adam audi a7 satiyor 300 binliraya ondan sokmeyi unutuyor :-D .insanlik hali herkez hata yapabiliyor.

Metehan Uyanık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Servis normal derse burada devam etmek mantıklı, eğer bilindik bir ses ise servis halledecek belki de. Belirttiğiniz gibi sesi tam olarak tanımlayamayacağımuzdan ihtimalleri azaltmanın ilk adımı servis, son çare olmamalı bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.