Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204295 O ses bende de var, aldığımdan beri defalarca servise gidip söylesem de normal diyorlar. Lastiklerin havası sanki 45-50 Psi yapılmış gibi tok bir ses yapıyor, yakında garanti bitecek ama ben hala çözemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl Yazar comment_204334 Hrrkez kendi sikintisini yaziyor her olaya yorumlalarla gemen hemen cozum gelmis buna mi gelmiyor 2 kisi servisdiyor 2 kisi ise bebende yasadim diyor .siz diyorsunuzki sesi sifatlarla tanimlamayin sanal alemde napayim nasi tanimlayim bir seyler yazicamki ayni sorunu yasayan varmi yoksa tek hata ben mi var ki oda yok .tabikide servise goturucem amaa son care .caglar beey sen diyordun adam volvodan sokmemis .o iyi adam audi a7 satiyor 300 binliraya ondan sokmeyi unutuyor :-D .insanlik hali herkez hata yapabiliyor. Aralık 11, 201312 yıl Metehan Uyanık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201312 yıl comment_204366 Servis normal derse burada devam etmek mantıklı, eğer bilindik bir ses ise servis halledecek belki de. Belirttiğiniz gibi sesi tam olarak tanımlayamayacağımuzdan ihtimalleri azaltmanın ilk adımı servis, son çare olmamalı bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın