Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204001 İyi günler dün aracı yıkıyordum . durulamadan önce aracı çalıştırdım silecekler çalıştı .Fakat ben hiç silecek kolunu ellemedim silecekler havadayd.acaba yağmur sensörü var mıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204002 Beni konu hakkinda hic bir bilgim yok ancak size balık, tutmasini ogretecegim. Google yazdim soruyu ve istediginiz ce ap ve fazlasina ulastim. Bende ogrenmis oldum. http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Yazar comment_204003 Beni konu hakkinda hic bir bilgim yok ancak size balık, tutmasini ogretecegim. Google yazdim soruyu ve istediginiz ce ap ve fazlasina ulastim. Bende ogrenmis oldum. http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/donanim-tablosu baktım tabloya yağmur sensörü yok yazıyor ama neden aracı çalıştırdıgımda silecekler çalıştı onu anlamadım.Camlar ıslaktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204005 Yanlislikla titanyum mu aldiniz yoksa kardesim belki silecek acik kalmistir silecek kolunda auto filan yoksa yoktur. Ama en guzeli aracin basina in iyice kurcala kitapcigida al eline ne var ne yok iyice dene ben cok severim kurcalamayi o yuzden zirt birt arac degistiririm in aracin basina dene eline bir sasal su al serpistir saglamasini yap. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Yazar comment_204009 Yanlislikla titanyum mu aldiniz yoksa kardesim belki silecek acik kalmistir silecek kolunda auto filan yoksa yoktur. Ama en guzeli aracin basina in iyice kurcala kitapcigida al eline ne var ne yok iyice dene ben cok severim kurcalamayi o yuzden zirt birt arac degistiririm in aracin basina dene eline bir sasal su al serpistir saglamasini yap. yok araç bildiğimiz trend x silecekleri havaya kaldırdığım için çalışmış olabilir belki.araç suanda serviste alarm taktırmaya verdik.Gelsin bakacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204012 Silecekler elle farklı bir konuma getirildiğinde kontak açıldığında orijinal konumuna dönme hareketi yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Solution comment_204013 yok araç bildiğimiz trend x silecekleri havaya kaldırdığım için çalışmış olabilir belki.araç suanda serviste alarm taktırmaya verdik.Gelsin bakacam Sileceklerin konumu yanlış olduğunda, yanlış olan üstte olduğunda yağmur sensöründen bağımsız olarak araç kendisi düzeltiyor. Havadayken de böyle olduğunu zannedip çalıştırmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl Yazar comment_204016 Sileceklerin konumu yanlış olduğunda, yanlış olan üstte olduğunda yağmur sensöründen bağımsız olarak araç kendisi düzeltiyor. Havadayken de böyle olduğunu zannedip çalıştırmış olabilir. evet olabilir sağolun Aralık 10, 201312 yıl Emre Kaçan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın