Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17876 merhaba arkadaşlar...aracımda kullanımı aksatmayan ancak keyfe keder veren bazı durumlar var... 1-yol bilgisayarında arasıra motor arızası yazısı çıkıyor.sonra giidiyor. 2-son 2 ay içerisinde 2-3 defa elektronik direksiyon hidroliği arızası yazdı. 3-geçen akşam geri geri otoparka girerken direksiyonu sağ sol yaparken farlar zayıfladı göstergeler söndü.direksiyonu sona dayadım takılı kaldı.ertesi günü bindim hiçbirşey yok 4-arabayı çalıştırırken ve stop ederken sarsıntı yapıyor.bildiğim kadarıyla motor kulaklarından oluyor.bunu yaptırmak ne kadara malolur... teşekkürler arkadaşlar..biraz hızlı bir giriş oldu ama kusura bakmassınız artık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17877 Stop ederken bendede oluyor sarsıntı olayı. Diğer sorularınız yanıtını bilmiyorum servis yardımcı olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17883 Araçta problem olduğu aşikar. Tdci sanırım araç. Direksiyon ve motor uyarısı derhal kontrol ettirilmeli servis tarafından. Direksiyonu tam sag veya tam sol yapmak sakıncalı bir durum mümkün mertebe son haddine kadar çevirmeyiniz. Bir boşluk payı otomatik kalır, orada kalmanızı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl Yazar comment_17905 motoru cihaza bağlatmıştım herhangi bir sorun yok dediler.sildik dediler ama yazı hala devam ediyor.tahminim elektronik direksiyon hidroliği değiştirilmiş bu yüzden arıza sinyali veriyor.nasıl oluyor bilmiyorum ama tanıtılması filanmı gerekiyor hani b.sayar diliyle...o yüzdenmi arıza görünüyor bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17914 Direksiyon pompası arızanız var sanırım. Bunun bilgisayara bağlandığında yazıyor olması gerek, mutlaka başka servise gidin. Sarsıntı hepsinde var, hem çalıştırırken hem stop ederken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17950 merhaba arkadaşlar...aracımda kullanımı aksatmayan ancak keyfe keder veren bazı durumlar var... 1-yol bilgisayarında arasıra motor arızası yazısı çıkıyor.sonra giidiyor. 2-son 2 ay içerisinde 2-3 defa elektronik direksiyon hidroliği arızası yazdı. 3-geçen akşam geri geri otoparka girerken direksiyonu sağ sol yaparken farlar zayıfladı göstergeler söndü.direksiyonu sona dayadım takılı kaldı.ertesi günü bindim hiçbirşey yok 4-arabayı çalıştırırken ve stop ederken sarsıntı yapıyor.bildiğim kadarıyla motor kulaklarından oluyor.bunu yaptırmak ne kadara malolur... teşekkürler arkadaşlar..biraz hızlı bir giriş oldu ama kusura bakmassınız artık.. Stop ederken bendede oluyor sarsıntı olayı. Diğer sorularınız yanıtını bilmiyorum servis yardımcı olacaktır Direksiyon pompası arızanız var sanırım. Bunun bilgisayara bağlandığında yazıyor olması gerek, mutlaka başka servise gidin. Sarsıntı hepsinde var, hem çalıştırırken hem stop ederken. Arkadaşlar aracınızı stop etmeden önce en az 30 sn rölantide bekletin. Kitapçığınızda da yazar bu konu. Turboyu korumak açısından önemli. Ayrıca sarsıntı da yapmaz bu şekilde beklerseniz. Ağustos 9, 201115 yıl uA_Y_C_A tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17951 TDCİ 'ı 15 dakikada bekletsen stop ederken sarsılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17956 ben 1 dk dan fazla bekliyorum o sarsıntı yine mevcut. yani süreyle bi alakası yok çalıştırırken sorun yokta stop ederken 2-3 defa motorun şiddetli bi şekilde sarsıldığını hissediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201115 yıl comment_17973 Aramıza hoşgeldiniz Geçmiş olsun öncelikle Direksiyon pompanız gidici gibi gözüküyor. kilitten kilide çevirmeyin direksiyonunuzu kilitte pompaya çok yük bindirirsiniz. Sorunu en yakın zamanda. İyi bir serviste çözüme kavuşturmanız gerekir çünkü ne zaman yolda bırakacağı belli olmaz. Eğer anadolu yakasındaysanız size çok iyi bir servis önerebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201114 yıl Yazar comment_18372 bu arabayı alırken yanlış hatırlamıyosam direksiyon pompası değişti b.sayara bağlanıp tanıtılacak vs gibi bişey demişlerdi.onla ilgili olabilirmiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201114 yıl comment_18426 Diagnoza bağlanıp direksiyon eksenlerinin tanıtılması gerekiyor. "0" 20 derece sol 20 derece sağ yapılıp eksen tanıtılıyor. Ama o tanıtma işlemini yapmış olmaları gerekirdi. Pompa değişiminde.. Pompanın değiştiği servise gidin bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201114 yıl Yazar comment_18487 birde arabanın camları kumandadan açılıp kapanmıyor.şu kumandadan tanıtma işi nasıl oluyor detaylı şekilde söyleyebilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201114 yıl comment_18507 aracınıza binin ışıklar yanana kadar kontağı çevirin yarım kontak vaziyetteyken camları tuşa (kapıdaki) basılı tutarak sonuna kadar açın ondan sonra camları tek tek tuşa basılı tutarak kaldırın cam tamamen kapandıktan sonra 5 saniye kadar kaldırma yönünde tuşa basılı tutun Her cam için tek tek uygulayın bunu Ondan sonra kumandada kapı açma tuşuna basılı tuttuğunuzda açılır kilit tuşuna basılı tuttuğunuzda kapanır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201114 yıl Yazar comment_18570 şimdi 4 camıda kapıdaki tuşlardan indirdik.sonra kumandadan kapatma tuşuna basarak aynı anda kapıdaki kapatma tuşundan her camı tek tek kaldırdık...doğrumu anladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201114 yıl comment_18572 yok önce kurtla samanı sandala koyuyuoz... sonra keciyi getiriyoz...bende anlamadım bişi........ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın