Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus II bazı sorular...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

şimdi 4 camıda kapıdaki tuşlardan indirdik.sonra kumandadan kapatma tuşuna basarak aynı anda kapıdaki kapatma tuşundan her camı tek tek kaldırdık...doğrumu anladım

elindeki kumandayla işin yok abicim

anahtarı kontağa tak motoru çalıştırma yarım kontak aç

Camları sonuna kadar indir

Ondan sonra 4 camı tek tek kapıdaki cam kumanda tuşlarından kaldır

Cam tamamen kapandığı zaman kapıdaki cam kaldırma butonunu kaldırma yönünde 5 sn kadar daha basılı tut

Bu işlemi 4 camada uygula

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dediklerinizi yaptım.4 camıda indirdim.sonra tek tek kaldırıp kapanınca 5 sn kadar basılı tuttum ama değişen bişey yok.arızalımıki...arızalı olsa kapı tuşlarıyla açılıp kapanırmı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ayrıca bugün tamirciye götürdüm arabayı..cihaza taktırdım.motor arıza lambası yanıyor filan dedim.ciddi bir arıza yok geçici birkaç arıza görünüyor sıkıntı yapacak birşey yok dediler.daha öncede öyle söylemişlerdi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar bu ön camın alt tarafındaki fitil açılmış.nasıl yapışır bilgisi olan varmı

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu ön camın alt tarafındaki fitil açılmış.nasıl yapışır bilgisi olan varmı

Resmini çekip paylaşmanız mümkünmü acaba ? Bizde daha iyi yardımcı olabiliriz o zaman
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

silgilerin altındaki kısım yani camla fitil ayrılmış aradan pislik giriyorda...resmini çekebilirsem koyarım yine

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fitil mi yoksa plastik aksam var onlar mı ?

ben ha bire fitil diyorumda aslında sizin dediğiniz gibi plastik aksam camdan ayrılmış. nasıl yapışırki

Yanıtlama zamanı:

silecekleri sökeceksiniz önce ondan sonra plastik aksamı sökeceksiniz o bölgeyi güzelce bi temizleyip mastik süreceksiniz ondan sonra plastik parçayı monte edip kalkan zamla öpüşen yüzeyini kağıt bant ile tutturacaksınız ertesi gün sorununuz çözülmüş olur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.