Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201114 yıl comment_18588 şimdi 4 camıda kapıdaki tuşlardan indirdik.sonra kumandadan kapatma tuşuna basarak aynı anda kapıdaki kapatma tuşundan her camı tek tek kaldırdık...doğrumu anladım elindeki kumandayla işin yok abicim anahtarı kontağa tak motoru çalıştırma yarım kontak aç Camları sonuna kadar indir Ondan sonra 4 camı tek tek kapıdaki cam kumanda tuşlarından kaldır Cam tamamen kapandığı zaman kapıdaki cam kaldırma butonunu kaldırma yönünde 5 sn kadar daha basılı tut Bu işlemi 4 camada uygula Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl Yazar comment_18689 dediklerinizi yaptım.4 camıda indirdim.sonra tek tek kaldırıp kapanınca 5 sn kadar basılı tuttum ama değişen bişey yok.arızalımıki...arızalı olsa kapı tuşlarıyla açılıp kapanırmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl Yazar comment_18692 ayrıca bugün tamirciye götürdüm arabayı..cihaza taktırdım.motor arıza lambası yanıyor filan dedim.ciddi bir arıza yok geçici birkaç arıza görünüyor sıkıntı yapacak birşey yok dediler.daha öncede öyle söylemişlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl Yazar comment_20212 arkadaşlar bu ön camın alt tarafındaki fitil açılmış.nasıl yapışır bilgisi olan varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl comment_20213 Fitil mi yoksa plastik aksam var onlar mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl comment_20226 arkadaşlar bu ön camın alt tarafındaki fitil açılmış.nasıl yapışır bilgisi olan varmı Resmini çekip paylaşmanız mümkünmü acaba ? Bizde daha iyi yardımcı olabiliriz o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl Yazar comment_20227 silgilerin altındaki kısım yani camla fitil ayrılmış aradan pislik giriyorda...resmini çekebilirsem koyarım yine Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl Yazar comment_20246 Fitil mi yoksa plastik aksam var onlar mı ? ben ha bire fitil diyorumda aslında sizin dediğiniz gibi plastik aksam camdan ayrılmış. nasıl yapışırki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201114 yıl comment_20247 silecekleri sökeceksiniz önce ondan sonra plastik aksamı sökeceksiniz o bölgeyi güzelce bi temizleyip mastik süreceksiniz ondan sonra plastik parçayı monte edip kalkan zamla öpüşen yüzeyini kağıt bant ile tutturacaksınız ertesi gün sorununuz çözülmüş olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın