Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

200,000 Mesajlı; 4,000 Kişilik Dev Ailemiz!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nazik uyarınız için teşekkür ederim.  :)

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 10,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Ben böyle bir forum görmedim. Aktif üyeler arasında acaba x abi nerede, y nin sınavı nasıl geçti acaba, Ozan İzmir'e ulaştı mı, Mertcan'ın arabanın arkasında unuttuğu pet şişe hala duruyor mu hiç kims

• 1. Çok çekirdek bir aileyiz 2. Çok gevezeyiz.   200.000 mesajın %99'unu taş çatlasın 70-80 kişi üretmiştir... Neyse, böylesi daha iyi!

• yarın "X yere gidiyorum.yolculuk var" denildiğinde içtenlikle ve samimi bir şekilde "iyi yolculuklar" denildiğine inandığım forum ahalisine sevgiler...  içinde olmaktan mutlu olduğum tek forum...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ahmet A. hemen sopayı göstermiş bile

Estağfurullah aba altından sopa göstermek huyum değildir... Yanlış anlamışsınız....

Böyle asıp kesecekseniz

Sadece kuralları hatırlattım; sebebi de kurallarda kişisel eleştiri yapılamaz diye birşey okumadım dediğiniz içindi.

Demin ki iletimi yineliyorum  """Elbetteki kişisel eleştiri yapılabilir. Yalnız bir yere kadar"""

Yani size karşı herhangi bir yargılama yada yaptırım uygulamadım ki. 

Yanıtlama zamanı:
Teşhis koymak sizin işiniz ona karışamam. Ben durum tespiti yaptım. Bir yandan, forumda sessizlikten yakınmak, diğer yandan da bu durumu koruma arzusu bir çelişkidir.

Bir kişiyi bir sıfatla tanımlamak durum tespitinin ötesindedir, bir yargıdır, yani bizim teşhis koymamıza benzer, hastalık adını belirtmek gibi.

Ben genelde bu tür tanımlamalardan rahatsız olmam, çünkü zaman zaman yazılanların düşünceleri tam yansıtmamasından kaynaklanan anlaşmazlıklar olabilir.

Bu durumda hoşgörü ile yaklaşmak en doğrusudur.

Ancak takdir edersiniz ki bu bir psikoloji ve insan değerlendirme forumu değil, konumuz otomobiller ve onların yaşamımızdaki yeri.

Mesajlar doğrudan kişileri hedef alınca insan yadırgıyor, kaldı ki ilk mesajları ile yeni bir üye kendini böyle ifade edince beni nereden tanıdı bu kadar kısa sürede de böyle yargılara vardı diye düşündürüyor. Mesela benim de sizin hakkınızda düşüncelerim var ama sizi bir süre daha izleyip kesinleştirene kadar, ayrıca yazmanın foruma pek bir katkısı olmayacağı için, şu aşamada kendime saklamayı yeğlerim. 

Haliyle bu tarz da forumun bir rengidir, ama uzun vadede çok kabul görecek bir yaklaşım olamayabileceğinden endişeliyim.

Çelişkiye gelince, bence anlamamışsınız: 4000 kişinin varlığı bir başarı ve kalite göstergesi olarak gösteriliyor, bu benim düşüncem değil, konu sahibinin yazma nedeni; ben de salt sayıya bakarak karar vermemek gerektiğini, niteliğin niceliğin önünde geldiğini ve benim tercihimin bu yönde olduğunu anlatmaya çalıştım.

Kuşkusuz çelişkilerim de vardır, ama bu o durumlardan biri değil kanımca. 

Güzel forumdaşlıklara...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

forumun başarılı olması: İyi niyet, samimiyet, empati... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.