Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200759 focus 3 kullanıcı arkadaşlar bildiğiniz üzere ben aracımı yeni aldım... arka bağajı kaldırdığımda şaşkına döndüm... bağajdaki stepne 4 parmak kalınlığında incecik bir yedek lastik ile karşılaştım... bu bütün f3 lerde mi böyle acaba? aracımın 4 lastiği BRİTGESTONE olmasına rağmen bağajdaki ince stepne... HANKOOK.... F3 ler hep böylemidir? birde farkı konu açmadan bi soru daha soracağım... aracım 1.6 style powershift ... aracımın içi bej renkte... bütün style modeller bej mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200760 iki yazdığınızda aynen o şekilde.. ince stepne eskiden 370 lt olan bagajı 420 ye çıkarmak için yapıldı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200762 2012 den sonraki focuslar da ince stepne bagaj kapasitesini arttırmak için Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200763 Ayrıca iç döşeme de aynen bej ve yeşilimsi bir renk. Bu arada aracı almadan önce bayide bakıp incelememiş miydiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl Solution comment_200764 Lastik markasının standart'ı yoktur. Anlaşılan her marka olabilir. Ebatlarda ise sorun yok sıfır ''0'' araçların tümü bu şekilde. Döşeme için buraya bakınız Umarım ne aldığını bilen tüketiciler hızla artar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201312 yıl Yazar comment_201239 Ayrıca iç döşeme de aynen bej ve yeşilimsi bir renk. Bu arada aracı almadan önce bayide bakıp incelememiş miydiniz ben aracı hiç görmeden aldım.... osmaniyede bayiide aynı aracın manuel vitesi vardı onu inceledim.... ama PS ile arasında fark olacağını bilmiyordum (donanım olarak ) detaylı anlatımlar için çok teşekkürler arkadaşlar... Aranızda deri döşeme yaptıran varmı aracın içine ? Kasım 28, 201312 yıl Hüseyin Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın