Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201312 yıl comment_200370 Arkadaşlar 2007 model bir focus aldım tdcı otomatik hatanın ilahını yaptım hem dizel hem otomatik sanayıden çıkamaz hale geldik babamla son olarak direksiyonuna kafam takıldı focus 1 vardı bende ve daha seriydi hız olarak ve direksiyonu tek elle kullanıma çok uygundu bu direksiyon symbol direksiyonu gibi ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201312 yıl comment_200372 Aracınızda sorun var denilebilir uzaktan bakarak. Focus tdci'lar elektronik destekli mekanik yani mekatronik denilebilir haliyle focus 1 mekaniğinden daha yumuşak olması beklenir fakat araç ağırlığı da dezavantaj etkiler bununla birlikte lastik havaları kontrol edilmelidir. Detayları için servis'e gidilmelidir ayrıca yumuşaklık kimilerine göre iyi birşeyken bir otomobil tutkunu için oldukça dezavantajlara sahiptir yani bunun çeşitli marka ve model isimleri ile direkt karşılaştırmak baştan hatadır. Tdci ile cvt birleşimi problemli bir kombinasyondur, forumlarım amacı aslında sorunları yaşamadak önlem amaçlıdır keşke zamanında üye olup araştırsaydınız kısa sürede elden çıkartıp diğer alternatiflere bakmanız dileğiyle. Keyifli Forumlar Otomatik MesajBu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201312 yıl Yazar comment_200375 çok haklısın abi ama kabul ettiremedim babama focus da focus dedi iki tane birden aldı ford c-max titanıum x 2011 vardı harika arabaydı plastik aksamdan gelen sorunlar dışında onu elden çıkarıp 2 tane focus 2 sedan aldık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200623 sistem`de arıza yoksa,yol bilgisayarından direksiyon ayarlarını kontrol,etmenizi öneririm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın