Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197513 yav arkadaşlar anahtar bi kere yere düştü bugün. ve sustası biraz garipleşti. yani basınca açılıyor ya hani benimki basınca aheste aheste acılıyo. şak demiyo. acep bu mekanizmanın içini nasıl açarım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197578 Açılmıyor kesmek kırmak gerekiyor mekanizmayı açmak için. Ben öyle biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197944 anahtarına dokunma. forda git . değiştiriyorlar. benımde başıma geldi yurt dışından sipariş verildi ve değiştirdiler. giderken yedek anahtarınıda götürmeyi unutma Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197946 Aynısı başıma geldi. Hatta bazen yarıda duruyor elle tamamen açmak zorunda kalıyordum. Bir gün servise sordum 4-5 saat anahtarlarla beraber aracınız da burada kalacak dediler!!!. Haliyle vazgeçtim. Bir süre sonra kendi kendine düzeldi.Şimdi şakırdıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198190 Merhaba aynı sorun bendede oldu anahtarın metal kısım altında bir yay var hareketi sağlayan dışarıdan göremezsiniz o yay muhtemelen yerinden çıkmış yada sıkışmış olabilir arada ben metal anahtarın çalıştığı bölgeye ince uçlu bir tornavida ile hafif bir müdahale ile hallettim. deneyebilirsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın