Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201412 yıl comment_263131 Eski aracımda yaşadım... İyi bir lpg ayarı ile çözüldü Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201412 yıl comment_263161 Arkadaşlar merhabalar araç 2001focus ghı 168000 aracımda hem gazda hem benzinde rolanti sorunu var ilk zamanlarda duracak zaman boşta iken rolti.yukselıp durunca düsuyordu şimdi ise yükselmiyor aksine düşüyor yada istop ediyor bunun çaresi yokmu yıldım artık servis bakımlı araç servisede gittim bunlar böyle böyle bincen dediler her türlü temizlikte yapıldı kelebek falan yine aynı yardımcı olurmusunuz yada ank bunu yapabilen usta varmı tşkler Yazılım güncellemeyi denediniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265679 Ben cok ugrastim herseyi degistirdim en sonunda bu hafta şarj dinamosunuda degistirdim 4gundur cok sukur tik yok araba keyif veriyor artik yag gibi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265704 Arkadaşlar merhabalar araç 2001focus ghı 168000 aracımda hem gazda hem benzinde rolanti sorunu var ilk zamanlarda duracak zaman boşta iken rolti.yukselıp durunca düsuyordu şimdi ise yükselmiyor aksine düşüyor yada istop ediyor bunun çaresi yokmu yıldım artık servis bakımlı araç servisede gittim bunlar böyle böyle bincen dediler her türlü temizlikte yapıldı kelebek falan yine aynı yardımcı olurmusunuz yada ank bunu yapabilen usta varmı tşkler Bu modelde maf sensörü varmıydı bilemedim ama bir çare olabilir bi temizlenmesi. Balata spreyi sıkarak temizleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201411 yıl comment_266210 Benim aracım da 2001 Ghia devir 2000-3000 arasında gidip geliyordu gaz kelebeğini temizlettikten sonra sorun ortadan kalktı, artık 1000 devirin altında çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201411 yıl comment_267132 Yazılım güncellemdside yapildı başer bile bulamadı bilader cihazada taktı.geriye şarj dinamosu kaldı nedense bu rolanti sorunu komple bakım ve triger degişiminden sonra çıktı eger ank olan arkadaşlar varsa araçları karşılaştıralım sorunu bulalım tel no.05428944188 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201511 yıl comment_280401 ben herşeyi yaptım t hortumları rolanti ayarlayıcı temizliği konjektör değişimi boğaz temizliği akü değişimi vs vs en sorunda bende aldım 3 alyanı boğazdan bi ayar çektim düzelti bu arada o ışık konjettörden yanıyor bende yanmıyordu konjeltör değişti yan sanayı takmışlar yanmaya başladı gidip orjinal konjektör aldım ve akü ışığı söndü merhaba, üç alyanlı boğaz dediğiniz bildiğimiz gaz kelebeğimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386104 arkadaşlar focus 1 aracım kırmızı ışıkta veya başka bir yerde durmaya yakın ve durunca rölanti aşağı iniyor araç titreme yapıyor ve daha sonra kendi kendine normale dönüyor nedeni ne olabilir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20178 yıl comment_454139 04.06.2014 - 22:45 tarihinde, Ömer Osman Özün yazdı: Göstermiş olduğunuz göstergeye dayalı olarak bahsetmiş olduğunuz sorun, T şeklinde hava akışı sağlayan bir hortum var tam piston borularının altında bu neden dolayı yapar. Lütfen sadece onu değiştiriniz 25 TL T seklindeki hortumun resmi varmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20178 yıl comment_454140 Şimdi, Gökan Dal yazdı: T seklindeki hortumun resmi varmi Lütfen profilinizde yer alan yaşınızı düzenleyiniz 0 değilse yaşınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın