Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201312 yıl comment_192583 Benim sorumu niye kimse kaale almıyor o zaman. ? Soruma cevap bekliyorum. Balata temizleyici ya da wd 40 gibi şeyler sıksak disklere paslanır mı paslanmaz mı? :D :D Ben olsam sıkmazdım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201312 yıl comment_192584 Bende sıkmazdım... Hakikaten fren performans kaygısıyla.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201312 yıl comment_192586 Benim sorumu niye kimse kaale almıyor o zaman. ? Soruma cevap bekliyorum. Balata temizleyici ya da wd 40 gibi şeyler sıksak disklere paslanır mı paslanmaz mı? :D :D Balata temizleyici anlık etki eden bir kir/pas çözücü, çok çabuk buharlaşacağından diskleri koruyucu etkisi olmaz. WD40 iyi bir su/nem itici, kalıcılığı çok daha fazla ve yağlama özelliği de var, ancak bu son özelliği nedeniyle diskleri pastan korumaya çalıştığına pişman olma olasılığın da bir hayli yüksek olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201312 yıl Yazar comment_192592 ya arabayı kullanıorum zaten 12-24 çalısıorum malum bos vakitlerde sürüyorum ama geçenlerde 3 4 gün kullanmadım artık disk pasdan gözükmüodu disk temizleyici aldım sürdüm nokta nokta oluodu pas o gidiyo diye bilioyodum zaten ama artık diskler pasdan gözükmez hal almıstı yagmur yagdı malum tekirdağda ondan oldu herhalde suan bi problem yok yine de yorum yazan herkeze tesekkür ediyorum bilgiler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201312 yıl comment_192622 Balata temizleyici anlık etki eden bir kir/pas çözücü, çok çabuk buharlaşacağından diskleri koruyucu etkisi olmaz. WD40 iyi bir su/nem itici, kalıcılığı çok daha fazla ve yağlama özelliği de var, ancak bu son özelliği nedeniyle diskleri pastan korumaya çalıştığına pişman olma olasılığın da bir hayli yüksek olur. İşte bneklediğim cevap buydu. İstenilirse halledilebiliyor yani. Ama sonuçlarına katlanmak şart. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın