Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201115 yıl comment_17020 Güle güle kullanın, hayırlı olsun. 95Hp lik mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl Yazar comment_17035 Güle güle kullanın, hayırlı olsun. 95Hp lik mi? Hayır Tolgacım 75 hp lik kağnı spec (Ogün ün tabiri ile ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl comment_17087 Yoo ne kağnısı yahu gayet de hoş gidiyor bana göre, ekonomisi de cabası. Ogün e bakma sen adam E36 uzmanı ona herşey yavaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl comment_17123 @Aydın abi Şu an benimde şirket aracım 75 hp lik fiorino arkası boş 2009 model Kriz geçiriyorum yolda resmen. Ama babamızda bir sorun olmaz 75hp benim babama fazla bile geliyor. @Tolga abi Senin astrana dil uzatıyormuyum yavaş diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17140 Kalkış performasından ziyade 4- 5. vitesteki sürüşlerde yeterince güçlü hissettirir gibime geliyor. Astra nın gidişi benim modlu Tango dan da iyi, ama "yok be abi kullandım araba yürümüyor" diye aklıma sokarsan pek de hayra vesile olmazsın ilersi için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17142 Bu arada bugün iş yerinin önüne kıpkırmızı bir Polo parketmişti; çok yeni olduğu belliydi ve arabaya acaip sempati duydum bence bu araç Golf ten kesinlikle daha hoş! Edit: resim ekleyemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl Yazar comment_17143 Bakalım alıp kullandıktan sonra size yorumlarımı aktarırım. Performansı çok öldürmese yeter, zaten kullancağı ev yazlık arası ve büyük alışveriş merkezleri falan filan. Öyle uzun yola gideceği yok aracın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17160 Kalkış performasından ziyade 4- 5. vitesteki sürüşlerde yeterince güçlü hissettirir gibime geliyor. Astra nın gidişi benim modlu Tango dan da iyi, ama "yok be abi kullandım araba yürümüyor" diye aklıma sokarsan pek de hayra vesile olmazsın ilersi için Yok yok motoru fındık ama performansı tatminkar abicim senin aracının Bakalım alıp kullandıktan sonra size yorumlarımı aktarırım. Performansı çok öldürmese yeter, zaten kullancağı ev yazlık arası ve büyük alışveriş merkezleri falan filan. Öyle uzun yola gideceği yok aracın. abi 0-100 ve ara hızlanmalar çok can sıkıcı max hızda 160 ı geçmiyor abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17362 Biz aracı alırken ne hediye edeceklerini falan sordum, araçta herşey var ne hediye edelim olmayanlara park sensörü takıyoruz dediler. Sonrada boya koruma teklif ettiler, ok dedim. şimdi bu araç boya koruma yapılmış olarak mı teslim edilir yoksa bize kart verecekler mesela sonax'ın, onunla gidip ayrıca mı yaptırıcaz bilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17402 sen yaptıracaksın abicim Sağol Ogün'cüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17529 Buralarda ayrıca çalışan boya bakım firmaları yok, aracı alırken "biz serviste boya koruma yaptık" diyorlar (Allahları var tozlu bezlerle fırçalarla birkaç kez zımparalamadan vermiyorlar gerçekten) o yüzden kuponla kendin yaptırırsan bence daha garanti olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201115 yıl Yazar comment_17578 Birazdan almaya gidicez bakalım fio yu hazırmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201115 yıl comment_17594 Hayırlı olsun abi bekliyoruz görüşleri boya koruma ve hediyeler vsvs Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201115 yıl comment_17628 Hadi hayırlı olsun detayları bekliyoruz.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın