Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189197 konu baslıgında belirttigim gibi merak ettigim şu 1.4 motor ve 1.6 motor vergi farkı var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189198 yok ..ıkısıde aynı 1.3 ve altında vergi oranı düşüyor Eylül 30, 201312 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl Yazar comment_189199 anladım teşekkür ederim bende böyle biliyordum ama 1-2 yerde 1.6 daha cok vergi öder diye duydum bi soriyim dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189203 anladım teşekkür ederim bende böyle biliyordum ama 1-2 yerde 1.6 daha cok vergi öder diye duydum bi soriyim dedim bazen bilende bilmeyende herkes konuşunca böyle oluyor kardeş Eylül 30, 201312 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189205 Ah gençler,ah gençler... Lütfen biraz araştırmacı olun,lütfen biraz okuyun... Hep ezber,hep hazırcılık... Nereye kadar ama? konu baslıgında belirttigim gibi merak ettigim şu 1.4 motor ve 1.6 motor vergi farkı var mı ? Sayın Tansel,sana çok kızdım. Hem 17 yaşındasın hem de 2 tane araban var daha ehliyetin bile yokken. Ve MTV sorgulamayı bilmiyorsan ne diyeyim sana artık! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl Yazar comment_189398 Ah gençler,ah gençler... Lütfen biraz araştırmacı olun,lütfen biraz okuyun... Hep ezber,hep hazırcılık... Nereye kadar ama? Sayın Tansel,sana çok kızdım. Hem 17 yaşındasın hem de 2 tane araban var daha ehliyetin bile yokken. Ve MTV sorgulamayı bilmiyorsan ne diyeyim sana artık! olur mu baktım ben buraya belki güncellenmemiştir diye sorayim dedim hocam arabalar kendime ait degil tabii ki focus daha gelmedi fiestayı da sürekli kullanıyorum burası küçük yer öyle ehliyet fazla sorun olmuyor ama motosiklet ehliyetim var yaşımın doldugu gün sürücü kursundayım teşekkür ederim yorumunuz için bazen bilende bilmeyende herkes konuşunca böyle oluyor kardeş en iyisi bir bilene sormak diye burda size yönelttim tşk ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın