Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yağ Kaçağı...1.0Lt Ecoboost

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracımı temizlerken gözüme takıldı alt korumada yağ lekesi gördüm nerden geldiğini anlamak için bir kaç fotoğraf aldım.

pb2PeuO.jpg

Yağ filitresinin yanındaki borudan geliyor göründüğüne göre 1 2 damla alt korumada vardı.Önemsenmeyecek birşeymi bilmiyorum birde siz bakın...

Yanıtlama zamanı:

araba kaç km de. çok temiz yağ görünümü var, elleyerek yağ olduğundan emin oldunuz mu.

yağ çubuğu ile seviye kontrolü yaptınız mı hiç. düz zeminde, akşamdan sabaha durduğunda benim motorun yağ seviyesi üst çentiğe kadar. yani full dolu..

eksilme var mı? sonuçta servis lift e kaldırıp bakar, götürün..

Yanıtlama zamanı:

Yağ filtresinin contasından kaçırıyor olabilir malesef bende de aynı problem var biraz daha fazla kaçırıyor benim ki 

Ama sadece görünümde kaçırıyor onun dışında bi problem yok(eksiltme gibi) ben çözüm bulamadım biraz daha kalın conta koyabilirim bidaha ki yağ değişiminde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

araba kaç km de. çok temiz yağ görünümü var, elleyerek yağ olduğundan emin oldunuz mu.

yağ çubuğu ile seviye kontrolü yaptınız mı hiç. düz zeminde, akşamdan sabaha durduğunda benim motorun yağ seviyesi üst çentiğe kadar. yani full dolu..

eksilme var mı? sonuçta servis lift e kaldırıp bakar, götürün..

Araç 10526 kmde bakımdan yeni çıktı yağ seviyesinde değişiklik varmı daha bugün farkettiğim için farkına varamadım şu an 2 çizginin ortasında durumda yağ seviyesi.

Evet yağ olduğuna eminim baya zor oldu ama alt korumayı açmadan elliyebildim sanki o boru gevşekde ordan kaçırmış gibi başka hiç bir yerde yağ lekesi yok.

Muhammed Keser tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

sizinkide yağ filtresidir, hortum zor gibi. yağ filtresini takarken yaptılar desek olur mu olur.

yarın servise gidin erkenden. servis bakımında olmuştur sorun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sizinkide yağ filtresidir, hortum zor gibi. yağ filtresini takarken yaptılar desek olur mu olur.

yarın servise gidin erkenden. servis bakımında olmuştur sorun.

Filitre etrafını elimde kontrol ettim bişi yok ama olabilirde bakımdan sonra oldu zaten.Birde ustayla test sürüşünde 4.vitesde kesiciye sokmuştu aracı 195km çivarıydı hız ondan olma ihtimali yok galiba(hani yüksek basınçtan fln)...

Yanıtlama zamanı:

Yağ filitresini takarken mevcut çıkan filitre ile tabiri caizse öpüştürüyorlar ve yağlanmasını sağlıyorlar. Ordan akıp gelen yağ olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yağ filitresini takarken mevcut çıkan filitre ile tabiri caizse öpüştürüyorlar ve yağlanmasını sağlıyorlar. Ordan akıp gelen yağ olabilir.

Evet aslında olabilir.Bakalım temizleye bildikçe w40 la temizledim.Şuan elimi sürünce yağ gelmiyor.

1   2 güne belli olur kaçak varsa temizlediğim yer yeniden yağ olucaktır.

Yanıtlama zamanı:

Evet aslında olabilir.Bakalım temizleye bildikçe w40 la temizledim.Şuan elimi sürünce yağ gelmiyor.

1   2 güne belli olur kaçak varsa temizlediğim yer yeniden yağ olucaktır.

Yanlış, wd-40 iyi bir yağlayıcıdır. Balata spreyi öneririm :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eyvah :) En iyisi servise bir uğrayalımda tam uzun yol öncesi sıkıntı çıkmasın baksınlar.

Yanıtlama zamanı:

balata spreyi, plastik-kauçuk aksama değmemeli..sakıncalı olabilir o bölgede

Yanıtlama zamanı:

Bende balata spreyi kullanırım  plastik aksamda herhangi bir sıkıntı çıkartmadı ama tecrübeniz varsa dikkatli olmak lazım...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kafama takılan soru işaretlerini illa çözmek zorundayım:) Sabah ilk işim servis arası biraz uzak olduğu için hemde kendim incelemem için senelerdir tanıdığım ve güvendiğim özel servis ustam var onunla beraber baktık.Yağ kaçağı yok çok büyük ihtimal galiba yağ değişiminde filitre değiştirirken dökülmüş.

Yağ kiri olan yerleri ve alt korumayı iyice temizledim.

Arada bakıcam aynı yer bi daha kirlenicekmi inşlh herhangi bir şey yoktur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.