Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yokuş Yardımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
 Golfte otomatik elfreni düğmesi yanında acil durum için hillhold düğmesi var basıyorsun devreden çıkıyor istersen rahatça geri kayıyorsun. 

focus da boşa alınca devreden çıkıyor.

Bu geyiği duymadım ama gerçekte opel astra ile ilgili bir kaza haberi okumuştum.Şöyle ki: astrada el freni yok elektronik park düğmesi var.Vatandaş rampa bir yere park ediyor o esnada yokuş kalkış devrede alışkanlık mı dikkatsizlik mi yoksa aracın yazılım hatasından mı siz söyleyin sürücü durdum elektronik park devrede diyerekten araçtan iniyor.Arkasını döner dönmez araç yokuş aşağı salınmış gitmekte ve kaçınılmaz son ..Böyle bir kaza okumuştum arabam.com 'da ve oradaki test pilotu ''bu kadar fazla donanım tehlikeli olmuyor mu''diye bir yorum getirmişti.

çok mantıklı gelmedi bana. focus için araba çalışıyor olsa viteste bırakamazsın hill holder vites boşken devreye girmez. e motor çalışmıyor olsa kaymaz. hadi diyelim opelde vites boşkende devreye giriyor, kaç sn tutuyormuş ki? focusta o sürede arabadan inmek için hastaneye filan yetişiyor olmak lazım.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

çok mantıklı gelmedi bana. focus için araba çalışıyor olsa viteste bırakamazsın hill holder vites boşken devreye girmez. e motor çalışmıyor olsa kaymaz. hadi diyelim opelde vites boşkende devreye giriyor, kaç sn tutuyormuş ki? focusta o sürede arabadan inmek için hastaneye filan yetişiyor olmak lazım

Valla düşününce bana da mantıklı gelmedi ama astraya  hiç binmişliğim olmadığı için doğru olabilir ihtimali vardır belki dedim..En azından aracın ekranında ne aktif ne değil yazması lazım .Bilemiyorum ama böyle bir yazıyı okudum araştırayım bulursam paylaşırım yine

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca şoför kapısı tam kapalı olmayıncada devreye girmiyor

focus manuelde giriyor otomatikte girmiyor :D

Valla düşününce bana da mantıklı gelmedi ama astraya  hiç binmişliğim olmadığı için doğru olabilir ihtimali vardır belki dedim..En azından aracın ekranında ne aktif ne değil yazması lazım .Bilemiyorum ama böyle bir yazıyı okudum araştırayım bulursam paylaşırım yine

yanlış anlama ben yazıyı okusamda inanasım gelmez. ben şimdi böyle bir hikaye uydursam sağda solda birisi görse haber yapacak olsa nasıl olsa doğruluğunu araştırmayacak. ama belki opel itiraz ederdi böyle birşey olamaz diye.

Yanıtlama zamanı:

focus manuelde giriyor otomatikte girmiyor :D

yanlış anlama ben yazıyı okusamda inanasım gelmez. ben şimdi böyle bir hikaye uydursam sağda solda birisi görse haber yapacak olsa nasıl olsa doğruluğunu araştırmayacak. ama belki opel itiraz ederdi böyle birşey olamaz diye.

Arabam.comda bulamadım ama opelcilerin forumunda birisi şöyle dile getirmiş:

Nerde yaşandı tam olarak hatırlamıyorum fakat eğimli bir yola arabasını park eden kişi elektronik el frenini çekiyor ve iniyor aşağı fakat araç hill holder yardımı ile dururken bir anda bırakıyor kendini ve adam arabasını yakalayana kadar kaçıyor zaten sonuç 4 araca çarparak duran bir araç... Allah kimseye yaşatmasın bunu

Yanıtlama zamanı:

Arabam.comda bulamadım ama opelcilerin forumunda birisi şöyle dile getirmiş:

Nerde yaşandı tam olarak hatırlamıyorum fakat eğimli bir yola arabasını park eden kişi elektronik el frenini çekiyor ve iniyor aşağı fakat araç hill holder yardımı ile dururken bir anda bırakıyor kendini ve adam arabasını yakalayana kadar kaçıyor zaten sonuç 4 araca çarparak duran bir araç... Allah kimseye yaşatmasın bunu

şimdi benim buradan anladığım adam el freni çekip iniyor ama o esnada aslında el freni devreye girmemiş araç hill holderda duruyormuş hill holderın süresi doluncada kaymaya başlamış. eğer ki doğru anladıysam buna yorumun yukarıdaki ile aynı. Eğer olay böyle olduysa bana göre o esnada el freni devreye girmiş sonrasında arızadan dolayı boşalmıştır. Opelin mühendislerinin bu kadar düşüncesiz olma ihtimali yok bence.

Yanıtlama zamanı:

şimdi benim buradan anladığım adam el freni çekip iniyor ama o esnada aslında el freni devreye girmemiş araç hill holderda duruyormuş hill holderın süresi doluncada kaymaya başlamış. eğer ki doğru anladıysam buna yorumun yukarıdaki ile aynı. Eğer olay böyle olduysa bana göre o esnada el freni devreye girmiş sonrasında arızadan dolayı boşalmıştır. Opelin mühendislerinin bu kadar düşüncesiz olma ihtimali yok bence.

bende aynı şeyi anladım ama aracı bilmediğim için olmaz öyle şey de diyip kesin fikir belirtmk istemiyorum.Bu kadar çok yazıldığına göre böyle bir durum olmuş.Ancak dediğin gibi opel mühendislerinin bunu atlayabileceklerini sanmıyorum eğer öyleyse tam tazminatlık bir durum bu..:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.