Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201312 yıl comment_184023 Android işletim sistemine yakında yeni bir sürüm daha ekleniyor. Google tarafından geliştirilen Android’in her sürümü bir tatlıyı ifade ediyor. Bir sonra ki Android versiyonu herkes tarafından 5.0 Key Lime Pie olarak biliniyordu fakat bugün gelen açıklamayla hepsi alt üst olmuş durumda. Google tarafından gelen açıklama ile bir sonra ki Android sürümü 4.4 ver Kit Kat olacak! Nutella'yı bekliyorum ben Real Kit Kat Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201312 yıl comment_184028 http://youtu.be/OKOrkLxOBoY Video oldu mu acaba..tapatalk tan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201312 yıl comment_184090 Pek önemli bir yenilik beklenmeyen akıcılık uyum hız ve stabilite amaçlı bir sürüm olacak. Sonuçta 4'ün versiyonu durumunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201312 yıl comment_184154 Direk AndroidNestle deselermiş kitkat falan reklam kokan hareketler bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201312 yıl comment_184156 Paketinde android logolu kit kat çıkacakmış zaten. Harbi gereksizlik Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201312 yıl comment_184179 O kadar sevindim ki.. yasasin tuketim toplumu ve kapitalizm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201312 yıl comment_184238 Esasen bir telefon cep bilgisayarından beklenebilecek tüm özellikler artık telefonlarda mevcut. Bu saatten sonra ne getirecek yeni sürüm. Mevcut sürümle zaten hızlı ve pürüzsüz çalışmayı hedeflemişlerdi ve oldukça iyi duruma getirdiler. Bundan ötesi pazarlama. Kamera ve ses daha da iyileştirilebilir elbette ama bu boy ekranlarda yapılabilecekler belli bir olgunluk noktasına gelmiş durumda. Dün Note3 videolarına baktım. O kadar çok özellik var ki insan kullanırken aklına gelmez o özellikler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın